|
Boczniaki |
Boczniaki
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
mam dostep to kilu ton boczniaków tygodoniowo gdzie szukac odbiorcy zagranicą i jakie musza byc spełnione normy zeby to mozna było sprzedać za granice
macie jakies namiary na odbiorców
jakie sa normy zeby przewiesc grzyby za granice
czy przewoził już ktos z was grzyby za ganice
witam myślicie że w mazowieckim znajdę odbiorcę na boczniaki? Z może jest ktoś zainteresowany... Włąsnie ruszyłem z produkcją...
Pomysł co zrobić z boczniakami wniosę do spółki :) Propozycje biznesowe proszę składać na PW.
a dokładnie o cho chodzi?
szukam odbiorców w mazowieckim - 7zł/kg
- Dokładnie to chodzi o to że nie ma pomysłów za darmo :D - wolę pieczarki po 4 zł niż boczniaki po 7. Za 7zł to podgrzybki można kupić. Szukaj dalej.
dzięki za propozycję, ale pomysłów sam mam mnóstwo - płacił za nie nie będę...
A ODBIORCÓW boczniaka zapraszam do współpracy perkins1050 małpa interia kropka pl
Skoro masz tyle pomysłów, to nie zawracaj d..y, tylko je wdrażaj. Może nas zainteresują „boczniakowe wariacje” !:) !:) !:)
A norm i regułek to szukaj tam gdzie trzeba - Unia unią, a co kraj, to obyczaj. Załóżmy, że mam odbiorcę na te Twoje grzybki - co z tego będę miał ? Wiedza kosztuje - chcesz za friko, bujaj się !!!
kultura na najwyższym poziomie...
pozdrawiam
Grzybek Łosicki skupuje pod poznaniem masz kilka skupów i oczywiście pszczyna i okolice jak masz cały rok to bez problemu go sprzedasz ale jak z doskoku to masz przesrane i nie ośmieszaj się z ceną ja dwójkę sprzedaję 5.5 -6zł
a co do exportu to odwiedź u.celny i sanepid to się dowiesz co potrzebujesz chyba na paliwo masz by ruszyć dupę w swoim własnym interesie i chwile logicznie pomyśleć
Dziękuję za uznanie !:) !:) !:)
j 22 to ile birzesz za pierwsza klasę? dzięki
Opisz co dla ciebie znaczy pierwsza klasa ? bo widzę że co producent to nowa norma
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Boczniaki": - boczniaki - skupie boczniaki - Wydzierzawie strone boczniaki.pl - Sprzedam grzyby boczniaki - Export grzybów Boczniaki
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|