Mieszkam od 4 lat na wyspach w 500 tysiecznym miescie.W calym miescie,liczac tylko te o ktorych wiem jest 5 kompleksow sztucznych boisk w tym 2 zadaszone Kompleks taki sklada sie tu z 4 do 8 boisk rozmiarow ok 25-15 metrow,moze odrobine wiekszych Zasad gry nie bede tlumaczyl bo to tu nie istotne W kompleksach rozgrywane sa ligi(poniedzialkowa,wtorkowa itd..) Ku zdziwieniu graja glownie nie tylko mlodzi a bardziej zaklady pracy i grupy przyjaciol niezadko w podeszlym wieku Placi sie za mecz,roznie,od 25 do nawet 48 funtow a i te najdrozsze ligi(sobotnia,niedzielna)maja wielkie zainteresowanie Dodam ze kompleksy zadaszone to poprostu wielka blaszana hala,zaden budynek,a nawierzchnia na wiekszosci boisk jest zmieniana w miare czesto,nie wiem co robia z ta zuzyta ale w Polsce ona by posluzyla jeszcze na lata
W Polsce mieszkam w miescie 400 tysiecznym i nie ma nawet jednego takiego obiektu jakby to nie wiadomo co bylo Sadze ze przy dobrej reklamie i marketingu bylyby z tego ladne pieniadze juz po roku jednak mnie nie stac na taka inwestycje ale gdyby bylo gotow bym byl zainwestowac wszystko