|
Bony podarunkowe |
Bony podarunkowe
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Prawo
Autor
Wiadomość
Witam! Mam zamiar rozpoczac dzilanosc gospodarcza. Moja firma musialaby wykorzystywac bony podarunkowe. mam pytanie? Czy da sie wyprodukować własne bony ktore realizowac bede mogl tylko z firmami z ktorymi podpisze umowe. Czy jest takie cos mozliwe? Wiem ze na rynku jest pare firm jak Sadaxho i Bonus Systems ale nie chodzi mi o korzystanie z ich bonow tylko wyemitowanie wlasych . Powiedzmy ze w mojej firmie glownym sposobem zarobku sa bony ktore wysylam do potencjalnych klientow i ludzie ktorzy kupili te bony wykorzystaja je w jednej z wielu firm z ktorymi mam podpisana umowe (o realizacji tych bonow). Gdzie moge uzyskac wiecej informacji w tej sprawie prosze o jakies linki badz odpowiedzi jezeli ktos moze mi udzielic na te pytanko...nawet jakis link do specjalisty od bonow podarunkowych tez mi pomoze...dziekuje i pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Bony podarunkowe": - bony podarunkowe - Karty podarunkowe i lojalność klienta - Bony na zakupy proszę o pomoc - odkupie bony zakupowe do marketow
• Strona 1 z 1
|
|