Witam wszytskich, na wstepie przepraszam poniewaz wiem, ze takie tematy sie powtarzaja i powtarzaja lecze nie bylem w stanie znalezc posrod tych wszytskich postow czegos co zaswieciloby lampke w glowie i rzucilo jakis pomysl oraz nie znalazlem tez opisanego krok po kroku (dokladnie) rospiski, co i jak robic aby otworzyc wlasna firme -chociaz szukalem...
Do rzeczy, jestem studentem 5 roku pedagogiki, mam 24 lata , studiuje w systemie zaocznym , jestem zarejestrowany jako bezrobotny wiec moge sie starac o dofinansowanie z UP , rowniez moglbym dolozyc swoj prywatny wklad w ten interes lecz w tej chwili nie umiem powiedziec ile by to bylo.
Mieszkam w dzielnicy Dabrowy Gorniczej jest to woj. Slaskie, dzielnica nazywa sie Strzemieszyce ok 10 tys mieszkancow i ok 7 km od centrum Dabrowy Gorniczej, mieszkam w domu prywatnym pietrowym, na dole sa wynajmowane pomieszczenia, w ktorych sa otwarte dwa sklepy, w jednym sa gazety , troche chemii itp. w drugim chemia, kosmetyki, ubrania- obecnie jest zamkniety z nieznanych powodow:)...umowy koncza sie za ładnych pare miesiecy...ale to nie jest wielki problem, w sumie jesliby sie postarac to caly dol domu jest wolny, te sklepy sa od strony ulicy, od strony podworka jest kolejne puste pomieszczenie.
Przy domu mam rowniez niewykorzystany plac 15 x 9 m 2, moj dom miesci sie przy glownej uilicy, toz przy przystanku autbusowym. Obok sa otwarte dwa sklepy spozywcze.
Prosze o pomoc , co mozna by tu otworzyc, chodzi mi o jakas dzialalnosc w miejscu zamieszkania...
Moje gg : 3444617
Email : Eltonmen@interia.pl
z gory dzieki i pozdrawiam serdecznie :wink: