|
Brak Pomysłu na Interes |
Brak Pomysłu na Interes
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Posiadam 3h ziemi oraz kilka pomieszczen które mogły by posłóżyć jako magazyny nie mam zielonego pojecia czym powinienem sie zajac zebym mial z tego zysk . wbrew pozora idealne warunki na prowdzenie dzialanosci gospodarczej problem w tym ze nie wiem co i jak tymbardziej ze lokalizacja ziemi jest na obrzezu miasta .
jak masz 3h i powierzchnie magazynową, to albo zacznij coś uprawiać (np zboże, ziemniaki czy coś innego) albo załóż niedużą fermę (świnie kurczaki) na tym zawsze będzie dobra kasa do zrobienia
jak duże jest to miasto? jaka lokalizacja czyli czy są w pobliżu stacje benzynowe/gazowe? jakie natężenie ruchu ? jakie media ? więcej szczegółów podaj.
jezeli chodzi o lokalizacje jest to miasto Lębork 60 tys miasto niedaleko trojmiasta oraz łeby jezeli chodzi o stacje benzynowe to sa niedaleko dwie a moja dzialka raczej polozona jest na pobrzezach miasta. Prad , Woda , itd wszystko jest . Jest to dzialka na korej stoi moj dom wiec z nadzorem i pilnowaniem nie bylo by klopotu
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Brak Pomysłu na Interes": - Brak pomysłu, pełno sił i motywacji aby zacząć swój interes. - potrzebuje pomysłu na interes - szukam pomysłu na interes - Szukam pomysłu na jakiś interes - Szukam pomysłu na dochodowy interes
• Strona 1 z 1
|
|