|
Budka przy cmentarzu |
Budka przy cmentarzu
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam.co myslicie o stoisku z swieczkami itp kolo cmentarza.ile mozna zarobic na 1 swieczce.mysle ze mogbym tez sprzedawac wiazanki i kwiatki.co sadzicie?
Witam
widze arczino ze masz wiele pomyslow ja jedynie czytam to forum bo niestety nie moge sie zbyt wieloma pomyslami podzielic a mam tyle latek co i Ty. odnosnie tego pomyslu moge sie troszeczke wypowiedziec bo mialem okazje sprzedawac znicze i wiazanki przy cmentarzach ale tylko w sezonie czyli w okresie przed wszystkimi swietymi i jest to fajny biznes i mozna zarobic a odnosnie jakiejs budki to tez sposob tylko ze musi to byc cmentarz wiekszy np w jakims miescie i rych by byl przede wszystkimw weekendy a zebys sie nie zanudzil to moglbys dolaczyl ten biznes z opieka nad grobami. i tak jakos powinno sie krecic. Jesli bylbys zainteresowany takim biznesem to mialbym Ci do zaoferowania znicze i wiazanki z kwiatow sztucznych w cenach producenta poniewaz mam zamiar teraz sam produkowac znicze i kwiatki. Jesli potrzebujesz wiecej szczegolow to zapraszam na priva. ja jestem z podkarpacia a Ty ze swietokrzyskiego wiec moglibysmy sie dogadac pozdrawiam
pomysly moze i mam.jednak narazie nic konkretnego nie zrobilem.praca i szkola.ale jak juz cos sobie wybiore to zajme sie tym konkretnie.
duze miasto?tzn o jakim mowisz? to ze to zajecie na sobote i niedziele to wiem.mam sasiada ktory sie tym juz zajmuje.i jakos sie to kreci. ale zastanawiam sie czy znajdzie sie cmentarz ktory niebedzie juz oblegany.slyszalem od sasiada ze w okresie swiat dochodzi bezmala do rekoczynow miedzy sprzedajacymi,walcza o karzdy metr chodnika
nie musi to byc duze miasto juz nawet kilkunasto tysieczne jest ok wazne zeby to nie byla wioska.
no czasem jest niebezpiecznie jesli chodzi o sprzedaz przed swiateczna ale nie zdazylo mi sie jeszcze zeby doszlo do rekoczynu. Jesli ktos ma juz swoje miejsce to mu sie poprostu nie wpieprzam.
a jakie jest zagrozenie gdybym chcial sie tym zajac jako cos dodatkowedo.powiedzmy ze bym tylko stal w sobote i niedziele.ale niezakladajac dzialalnosci.przynajmniej do czasu orientaci z oplacalnoscia
no musisz uwazac a zagrozenia raczej nie ma zadnego bo kto cie sprawdzi przy cmentarzu w sobote badz niedziele
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Budka przy cmentarzu": - auto-grill lub budka na parkingu przy autostradzie - Transport po cmentarzu - dobrze idzie zarobic na cmentarzu - budka - budka gastronomiczna
• Strona 1 z 1
|
|