|
Budka z fast foodem - strona 3 |
Budka z fast foodem
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Może ktoś z was kto prowadzi gastronomię albo ma jakąś wiedzę na ten temat opisać dokładnie wymagania jakie stawia sanepid ??
Czy jest wymagane przeprowadzenie szkolenia bhp dla pracowników lup pracodawców zatrudnionych w małej gastronomii?? Jako dokumentacje trzeba posiadać oprócz haccp aby sie nie narazić sanepidowi??
A wiecie może jakie wyposażenie powinna mieć taka budka/lokal? Ile potrzeba kasy żeby coś takiego otworzyć?
Jeżeli chcesz zakupić urządzenia gastronomiczne to chętnie pomogę a także podpowiem co i jak. Pozdrawiam.
Jeżeli ktoś zna koszty urządzenia takiego lokalu to bardzo chętnie bym je poznał.
Chodzi mi oczywiście o koszt budki, wyposażenia, koszt towaru potrzebnego do przyrządzania fast-foodów, ew. koszty prowadzenia takiego biznesu (opłaty itp). Z góry dziękuję;]
Witam wszystkich,
Mam juz dosc pracy u kogos i zamierzam otworzyc wlasny interes. Znalazłem świetne miejsce na budke z kebabem/fast-foodem, sasiadujace z bardzo duzym przystankiem autobusowym i parkiem. Swoich oszczednosci mam ok 15.000. Teraz seria pytan do osob, ktore juz otwierały tego typu dzialalnosc: 1. zamierzam kupic gotowa przyczepe lub budke. na co trzeba zwrocic uwage podczas zakupu, jakie papiery powinna miec taka przyczepa/budka pomijajac sanepid i dowod rejestracyjny? jakie wymagania musi spelnic taka budka pod wzgledem konstrukcyjnym? 2. Jakie pozwolenia musze uzyskac zeby zaczac prowadzic dzialalnosc gastronomiczno-handlowa? 3. Jest to moja pierwsza dzialalnosc i wiem ze z urzedu pracy mozna wyrwac do 13.000zl, jak to zrobic? czy sa jeszcze jakies inne fundusze, ktore moge zdobyc na nowa dzialalnosc? bede bardzo wdzieczny za pomoc i wszelkie informacje jakub k.
mad1984....lepszym miejscem na znalezienie odpowiedzi na twoje pytania ..bedzie zapewne twój urząd który to wydaje takie pozwolenia...i beda to najbardziej wiarygodne odpowiedzi...
Jakie są koszta, warunki jkaie 3ba spełnić aby otworzyć lokal budkę z jedzeniem??
Jak wyglądają kwestie z sanepidem?? Jak to wszystko wygląda??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Budka z fast foodem - strona 3": - jakie pozwolenia potrzeba do otworzenia budki z fast foodem - Budka fast food - budka - budka gastronomiczna - Mała budka
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|