|
Budka z jedzeniem nad morzem |
Budka z jedzeniem nad morzem
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Planuje otworzyc budke z jedzeniem nad morzem w sezonie. Mieszkam b. blisko miejscowosci nadmorskiej. Zamierzam kupic przyczepe gastronomiczna. Moglby mi ktos kto sie na tym zna powiedziec ocb z takim zarciem sezonowym. jakie sa problemy jak sie to zalatwia. i wogole. I co sadzicie o przyczepach gastronomicznych? Dodam ze pomysl na oryginalne tanie i dobre jedzenie juz mam:) dzieki
Działam w branży sezonowej od 16 lat i obserwuje co roku nowych w "budkach gastronomicznych". Jakieś 70% zapaleńców bez pojecia plajtuje corocznie.
Jest to kawał ciężkiego chleba, trzeba poznać dobrze specyfikę tego biznesu. Niestety gastronomia sezonowa spada na psy, wszędobecne budy z kebabem i innym gównem. Kilka z nich zarabia, reszta tworzy tło. Napisz ile chciałbyś zainwestować i z jakimi kosztami sie liczyczysz, chętnie to zweryfikuje. A jak byś miał ochotę spróbować z poważniejszym interesem sezonowym (nie budą) to mam ciekawą ofertę. Ale bez doswiadczenia będzie ciężko.
hehe zaden kebab, czy hamburgery. Pisalem ze mam pomysl na cos innego:) czego jeszcze nie ma , a jest tanie i dobre wiec zwykla budka powinna byc do tego dobra.
Ile moge zainwestowac? Odpowiem tak , moge sporo zinwestowac, ale wole otworzyc kilka budek, w roznych miejscach niz jedna "powazniejsza" inwestycje jak piszesz. Ale mozesz mi napisac Twoja propozycje dla mnie, na pewno nie zaszkodzi zapoznac sie z nia.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Budka z jedzeniem nad morzem": - Budka z jedzeniem? - Budka z jedzeniem? - Budka z jedzeniem meksykańskim - Sezonówka, festynowa budka z jedzeniem - Budka z jedzeniem, na terenie miasta, miasteczka akademickie
• Strona 1 z 1
|
|