|
Budowa lokali pod sklepy |
Budowa lokali pod sklepy
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Czesc. Mam taki maly pomysl na to zeby wybudowac lokale uzytkowe pod sklepy. Mam kawalek dzialki prawie przy samym centrum na ktorej chcialbym postawic parterowy budynek z podzialem na ok. 4 sklepy po ok 40-50 m2 i dac pod wynajem i ile mozna co miesiac sobie za cos takiego zyczyc. Dookola sa sklepy spozywcze, apteka itd. Chcialbym sie dowiedziec ile cos takiego by mnie kosztowalo i czy w ogole mozna tak sobie poprostu budowac lokale uzytkowe. jesli ktos moze wie badz ma doswiadczenie w takich sprawach bede bardzo wdzieczny za odpowiedz.
gdzie masz tą działkę?
Najpierw udaj się po pozwolenie i projekt.
Tematyka podobna więc dodam swoje pytanko:)
W moim mieście jest budynek do sprzednia właścicielem jest miasto. Rok temu wybuch tam pożar potem ktoś odbudował dach i tak to stoi do dziś z napisem do sprzedania i Uwaga budynek grozi zawaleniem;/ Czy to oznacza ze jest koniecznie do wyburzenia czy wystarczy jakiś powazniejszy remont? Busyneczek dość duży i w samym centrum ładnieby sie na nim wyszło:) A z wynajmywaniem lokali to dobry pomysł sam o tym myślałem to oczywiście zależy od miasta i lokalizacji ale z tego można mieć dobre dochody:D
Nic bardziej prostego - jeden telefon do urzędu i masz pełną jasność sytuacji związanej z ta nieruchomością, po co się domyslać :wink: Przy okazji dowiesz się o termin przetargu.
Oj można :wink:
Ostrow Mazowiecka
Ile masz tej ziemi?
Jakie to miasto, ostatnio ogladalem taki budynek i sie zastanawiam czy wlasnie nie to ? - jak chcesz mozesz na priva . pozdrawiam
witam, masz bardzo dobra sytuacje, czym predzej dowiedz sie jak to wszystko zrobic i działaj ! taki przychodz jest na prawdę bardzo dobry, bo jest pasywny! dochodz w wynajmuj jak najbardziej ok!,
Mam takie pytanie zastanawiałem się nad budową Supermarketu mogę przeznaczyć na budowę 550000zł. I mam takie pytanie ile około mogę zarobić miesięcznie na takim Supermarkecie, chciałbym postawić sklep taki jak np. Biedronka w mieście w którym mieszka 30tyś. mieszkańców, z góry dziękuje za odpowiedz.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|