|
Budowa mostu przez Wisle "dwa swiaty" |
Budowa mostu przez Wisle "dwa swiaty"
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witajcie zastanawiam sie jak wykorzystac w przyszlosci za ok 2 lata fakt iz wybuduja w mojej miejscowosci most przez Wisle -potezna inwestycja, polaczy moje miasto z droga krajowa A1. W tej chwil;i plywa tylko prom i to sezonowo, po naszej stronie Wisly jest wszystko rozwiniete i drozsze a po drugiej stronie wszystko bardziej zacofane i tansze !!a to raptem 400m!!! Jak wykorzystac ten fakt, zaczac kupowac tam dzialki jakies tereny itp???macie pomysly???Po budowie mostu wszystko sie rozwinie bedzie wieksze pole manewru dla firm itd, ogolnie zajmuje sie budowlanka. Prosze rzucajcie pomysly. Pozdrawiam
kupuj ziemie to jest najlepszy biznes, pozniej sama beda po ni przychodzic.
Wlasnie mysle otym jak najbardziej, a jak wybrac te najbardziej atrakcyjne i jak znalezc tych wlascicieli?? Jak jeszcze wykorzystac to co przyniesie nam ten most?? wiem , ze tam jest bezrobocie, jakas cegielnia i mala hurtownia materialow budowlanych, duzo malych gospodarstw itp za top jest tam pieknie jak cholera
No to jak mówisz ze tam pięknie jak cholera to nie zastanawiaj sie tylko kupuj działke... nawet do roku bedziesz mogl odsprzedac ze 100% zysku !
ale tylko jesli faktycznie jest tam "pieknie"
tak, ale po jakim czasie moge sprzedac nieruchomosc, zeby nie zaplacic duzego podatku??jak to sie ma do prawa, zeby zarobic i nie stracic??
aby sprzedć działke musisz odczekac 5 lat bo ci dowala ogromny podatek
A jesli kupilby to moj ojciec i zrobil na mnie jako darowizna to po jakim czasie ja moge to sprzedac??nie ma zadnego haka na ten podatek?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Budowa mostu przez Wisle "dwa swiaty"": - Przypomniałem sobie o "zarabianiu przez internet" - Praca "na etat" ale "na fakturę"-jak to rozwiązać? - dotacja "za" lub "na" utylizacje odpadów elektronicznych - Czy oprócz produktów firmy "X",moge miec produkty firmy"Y"? - Zamiast "TAXI" to "TAKSI"
• Strona 1 z 1
|
|