|
Budynek 75m2 brak pomysłu |
Budynek 75m2 brak pomysłu
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam, posiadam budynek ok 75m2, położony przy drodze wojewódzkiej(pod warszawą ok 20km.) + plac ok 500m2. Budynek wymaga kompletnego remontu(położenie blachy na dach + ocieplenie). Chciałbym w niego zainwestować, myślę że 20tyś. na remont + utwardzenie placu starczy. Niestety nie mam pomysłu do czego miałby służyć ten budynek? jakieś propozycje? Myślałem żeby wynająć , ile mogę za to dostać?
Bar z parkingiem dla tirów, myjnia dla tirów, auto szrot
Coś czego brakuje w okolicy
niedaleko jest stacja więc pomysł z myjnią, parkingiem i barem odpada, a na auto-szrot za mały plac.
może jakiś motel z restauracją??
w budynku 75m2?? a zresztą nie wiem czy na tej stacje tego nie ma.
Daj ogłoszenie że chcesz dać w najem swoją nieruchomość. Dowiesz sie jakie jest zainteresowanie. Najprawdopodobniej żadne :) Dlatego nie zniechęcaj się tylko bierz sie sam do roboty i pokaż wszystkim ze można na tym zarobić. Otwórz własną restaurację z własną niepowtarzalną kuchnią. Na pewno z czasem dorobisz sie stałych klientów. Masz chociaż dojazd do tej działki? Czy tylko można sobie na tę budę popatrzeć przejeżdżając obok? Jak tylko popatrzeć to zawsze możesz postawić baner reklamowy i nic wiecej:D. Załatw sobie zgodę u sołtysa na postawienie wielkiego baneru i napisz na nim cocacola to syf i nazwę swojej domeny "www.syf.pl" gdzie otworzysz stronę z reklamą różnych syfów. Za zdjęcie reklamy ze strony opłata i już :D jest biznes. Oczywiście djabeł siedzi w szczegółach. Ale jak chcesz możemy te szczegóły dopracować razem:)
no właśnie dzisiaj w sumie możesz robić takie tanie wypasione obiady jak np. "Gruzińskie Chaczapuri" takie np jak w Krakowie. Może nie koniecznie takie samo ale podobny cennik tam za taki spory talerz płacisz 15 zł i to jedzenie jest po prostu wypasione... na trasie to na pewno będzie miało zbyt bo czasami jadałem gdy byłem w trasie i taki obiad jest dość drogi
A może coś w stylu Mc driva ?? jakieś kanapki, kurczak z rożna, kebab przez okienko na szybko może to jest to czego tam brakuje. Dużo ludzi się śpieszy i nie ma czasu na 30minutowe postoje żeby coś zjeść a myślę że jeżeli masz tam naprawdę duży ruch to klientów nie zabraknie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Budynek 75m2 brak pomysłu": - Budynek gospodarczy - brak pomysłu - budynek jest tylko pomysłu brak - Posiadam Budynek gospodarczy - brak pomysłu na biznes - help - Budynek gospodarczy, działka, trochę funduszy i brak pomysłu - Wlasny lokal 75m2 pod W-wa ( Wesola), brak pomyslu na biznes
• Strona 1 z 1
|
|