|
Budynki garaz narzedzia jak wykorzystac brak pomysłu? |
Budynki garaz narzedzia jak wykorzystac brak pomysłu?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam jestem spawaczem mam budynki gospodarcze jak rowniez garaz posiadam narzedzia jak kompresor półautomat mig mag szlifierki sciski wiertarke stołowa i pare roznych narzedzi slusarskich mieszkam 15 km od miasta pracuje obecnie jako spawacz ale za marne grosze chciał bym rozkrecic jakis swoj interes ale nie mam pomysłów myslałem o przyczepkach ale kasa jest niezbyt duza z tego a na allegro jest tego pełno nawet po koszcie produkcji nie mowiac juz ojakims zarobku mam odłozone 30 tys myslałem moze kupic jakąs osobówke lekko stuknietą i ja naprawic wolał bym zarobic 1500zl na samochodzie niz latac do roboty w dzien w dzien i zapieprzac 8 godz kazdy mysli o swoim Wiem ze początki sa trudne ale trzeba próbowac bo nic łatwo nie przychodzi przeciez mam budynki mozna je przerobic na cos macie jakies pomysły moze garaze z z blachy ocynkowej wiaty ale tego tez duzo jest na rynku teraz?
Skoro masz budynki oraz jestes spawaczem i masz troche gotówki to moze swój biznes na zasadzie robienia balusrtad do domów , bram,prłotów ozdobnych.
Dobry biznes i spora kasa z tgeo. małych elementów ozdobnych nie oplaca sie robbic wiec taniej na allegro kupic np szyszki ozdobne. a reszte sam robic. 5 tysiecy na reklame na poczatek zostawic i działac.
koledzy a od czego mam zaczac co jest potrzebne jakies urzadzenia przyrzady na początek chciał bym robic dla znajomych a dalej to zobczymy jak bedzie wychodzic co moge zrobic sam a co trzeba kupic przegladałem wzory i powiem ze konkurencja jest duza i wzorów jest setki a moze cos innego jakis pomysł?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Budynki garaz narzedzia jak wykorzystac brak pomysłu?": - 40 tysiecy złotych + budynki=nie mam pomysłu - Szukam pomysłu budynki ziemia - SZUKAM POMYSŁU NA BIZNES 70,000 PLN WŁASNE + 2 BUDYNKI - Brak pomysłu - Brak pomysłu :]
• Strona 1 z 1
|
|