|
Budżet 50 tys zl |
Budżet 50 tys zl
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam,mieszkam w miasteczku w ktorym zyje ok.20 tys osob i chcialbym otworzyc biznes,na poczatku myslalem o pizzerii ale sa juz tam 3 pizzerie i jeden bar gdzie mozna kupic kebab,pizze,makarony itd, sa juz sklepy odzieżowe,obuwnicze,solaria,kilka sklepow spozywczych,biedronka,potem troche wiekszy market od biedronki,apteki,kioski z lotto,kilka oddzialow bankow,2 zaklady bukmacherskie,3 cukiernie,kawiarenka internetowa,latem na rynku jest budka z lodami itd,potem myslalem o tym zeby zrobic jakies centrum gier i zabawy tzn.chcialem kupic np. z 12 xboxow360,monitory Lcd i wszystko połączyc w siec ale niewiem czy byloby to oplacalne w takim miasteczku,zastanawiam sie i niewiem co mozna by bylo otworzyc,czy mielibyscie jakis pomysl na to???Obecnie moj budżet to 50 tys zl,moze bedzie 70 tys.Prosilbym o pomoc???
cześć
nie wiem gdzie mieszkasz ale jeżeli w okolicy Bielska-Białej i masz prawo jazdy,nie boisz się trochę popracować nie licząc odrazu na szybki i duży zysk na początek to możemy porozmawiać.Szczegóły w prywatnej korespondencji.To jest poważna propozycja.Szukam wspólnika bo nie jestem w stanie sam prowadzic tego biznesu.Mój email mm67@op.pl
czesc
zapraszam do Biznesu z folia stretch jesli masz 50tys i pomieszczenie 80m to co miesiac masz 3500zł na pewno
Mam dla Ciebie doskonałą propozycję, która nie wymaga pracy fizycznej, siedzisz sobie w domu przed komputerkiem czy też w biurze, czekasz i liczysz pieniądze, nic trudnego.
Minimalna inwestycja to 10 000 - 15 000 PLN, możesz zarobić: 5 - 6 tyś zł na mc (I Wariant) - (II Wariant nie wiąże się z większą inwestycją, ale trzeba wprowadzić pewien produkt do serwisu powtarzam nic to nie kosztuje) możesz zarobić nawet 10 tyś zł na mc. Inwestując 35 000 - 45 000 PLN możesz zarobić o kilka tysięcy więcej. Sprawdzone, przynosi zyski. Czas potrzebny na wdrożenie 30 - 45 dni, czas potrzebny na reklamę, zdobycie użytkowników 30 dni (w tym czasie zarobisz 2 - 4,5 tyś co pozwoli na utrzymanie serwera i ewentualnie dalszą reklamę i jeszcze ci coś zostanie), następnie już powyższe zyski mogą być mniejsze jak i większe, tutaj wszystko zależy od Ciebie. My zapewniamy wszystko co jest potrzebne, także pomoc i kontakty. Jeżeli jesteś zainteresowany napisz na PW. Pozdrawiam
Wysłałem Ci wiadomość i odnośnie tego portalu ala podbij.pl i chciałem się dowiedzieć co to za biznes proponujesz. Pozdrawiam
ten biznes z internetem to wydaie mi sie ze lipa bo nie wierze ze bez wkładu paracy mozna cos zyskac
a ja mam sprawdzony biznes Folia stretch jest nas juz 6 -ciu a brakuje 10 osób . Moze to ty bedziesz ta 7 osoba 50tys to twoje wynagrodzenie to 3000zł na miesiac
lipa to jest twój biznes. Inwestujesz 50 000 i zarabiasz 3000 co to za zarobek ? tyle to ja zarobię nie inwestując na budowie i co z tego że się na robię ale nie ryzykuje.
Jeżeli byłby lipa to inne serwisy by zakończyły działalność, a żaden nie zakończył a co więcej powstaje wiele nowych.
mam pomysł w sprawie własnego biznesu proszę o kontakt
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Budżet 50 tys zl": - Budżet - 8000/10000tys. - Bogata miejscowość-budżet 500 tyś zł - 300zl mizerny budzet - budżet na takową kampanię? - Mała kawiarnia, mały budżet.
• Strona 1 z 1
|
|