|
Bungee bungee |
Bungee bungee
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam mam pytanie.gdzie można zrobić kurs instruktora bungee zeby było mozna jezdzic po koncertach wynajac zurawia i ludzie zeby mogli skakac.i ile ewentualnie taki kurs kosztuje ,czy długo trwa i jakie trzeba spełniac warunki zeby taki kurs zdac? czy trudno zdać? ile kosztuje sprzęt do tego spotru.z góry dziekuje za każdą odpowiedz i pomoc (;
widziałem chłopaków którzy sie tym zajmowali w moim miescie.była impreza (koncert) cena skoku 100 zł i 10 zł wjazd na samą górę zurawia.mój ojczulek pracuje w firmie gdzie takie żurawie można wypożyczyć koszt to 300 zł za godz.tych osób było ponad 100 którzy skakali.czyli 10 godzin x 300 zł to 3000 za żurawia.wydzierżawienie placu na czas koncertu 1000 zł.wiadomo ubezpieczenie założenie firmy na sezon to sa koszta.ale jeżdząc po różnych miastach w moim województwie tego niema i mozna zarobic kupe szmalu.co wy na to?
odświeżam temat
Ja szukam osoby do współpracy ale na terenie Norwegii.Jest to bungee ale katapulta czyli jestes wystrzeliwany w góre, koszt takiego sprzetu to 25.000.euro plus vat plus auto plus przyczepa i plus kasa na start czyli jakies 70.000 zl na głowe, do zarobie nia według moich obliczeń jakies 25.000 kr na miesiac na głowe skromnie licząc,musisz znac angielski lub norweski,
pozdrowienia. ps. znajdziesz to na youtube pod rachel doing the bungee jump thing.
Do kolegi Grzeg 1976
Odpowiedziałem na twój post zamieszczony w dziale "szukam wspólnika". Jestem zainteresowany współpracą, tylko chciałem się zapytac dlaczego "Norwegia"?? Ja mam kupiony apartament w Bułgarii miejscowości Słoneczny Brzeg, sezon trwa tam min. 4 miesiące posiadam również busa merc. sprintera oraz kasę. Ludzi jest tam mnóstwo, a ceny za takie rozrywki nie są wcale niższe niż w innych krajach europy. Napisz dlaczego Norwegia, jeżeli będzie to sensowne, to zobaczymy. Ewentualnie podaj na priw. jakiś tel. do Siebie. Pzdr. Darek
Ponad 100 osób w 10 godzin? Czyli ponad 10 w godzinę? Czyli mniej niż 6 minut na osobę? Jechałeś kiedyś takim koszem do góry i w dół? A przymocowanie i uwolnienie skoczka? A instruktaż? A chwile wahania tam na górze? Jeżeli uda Ci się zrobić 4 skoki w godzinę to będzie dobrze. A to zasadniczo zmienia wyliczenia.
może przesadziłem z dziesięcioma godzinami moze troche więcej. ale było coć blisko stu osób wiem bo ojczulek tam pracuje i kupe szmalu tam zgarneli.niechce nikogo przekonywać i się kłucić ja wiem swoje.i interesuje mnie tylko to gdzie takie kursy na instruktorów można zrobić?
Zdaje się, że oni to robią:
http://www.bungy.pl/index.html
ja niemuwie że nikt tego nierobi .poprostu chciałbym zrobić takie uprawnienia i to mnie interesuje
Pytasz gdzie można zrobić kurs. Podaję Ci linka do gości, którzy to robią a ty piszesz "ja niemuwie że nikt tego nierobi .poprostu chciałbym zrobić takie uprawnienia i to mnie interesuje". Chyba sam nie wiesz co cię interesuję.
Powodzenia życzę.
• Strona 1 z 1
|
|