|
Busy-transport miedzynarodowy |
Busy-transport miedzynarodowy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
orientuje się ktoś w tym temacie? Jakie pozwolenia - licencje potrzeba. Ogólnie co musze wiedzieć i jakie jest ryzyko w tym.
może troche szczegółow: mam juz jednego busa Mercedes vito 3,5t , mogę jeszcze dostac leasing lub kredyt na dwa busy łącznie do wartości 200tyś więc mogą to być już w miare nowe busy, myślę o transporcie osób ale też paczek i innych towarów nie tylko międzynarodowy ale także w kraju, w moim mieśnie nie mam zadnej firmy, które świadczy usługi transportowe minibusami na terenie kraju(chodzi mi o przewuz osób) a autobusy jadące do takich miast jak Olsztyn, Warszawa, Szczecin, Gdańsk są praktycznie pełne zwłaszcze studentów. Dodadkowo wchodziłby w gre właśnie transport międzynarodowy Anglia, Hiszpania, Włochy. Co myślicie na ten temat, może zna ktoś to z autopsji?
zacznij od opcji szukaj to sie dowiesz co musisz mieć żeby wozić ludzi.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Busy-transport miedzynarodowy": - Transport BUSY DMC 3,5 tony - TRANSPORT Posiadam 2 busy, do transportu, kraj lub europa - czy to już transport międzynarodowy - Transport miedzynarodowy - Transport MIĘDZYNARODOWY
• Strona 1 z 1
|
|