Witam
Czy ktoś z forumowiczów ma doświadczenia z tą firmą?
Czy myślicie, że otworzenie takiego sklepu w 20000 tys. mieście ma sens?
|
Butik Your New Style |
Butik Your New Style
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Witam
Czy ktoś z forumowiczów ma doświadczenia z tą firmą? Czy myślicie, że otworzenie takiego sklepu w 20000 tys. mieście ma sens?
Przyłaczam się do pytania.
W moim 25.000 miescie taki funkcjonuje od ponad 1,5 roku.
A ruch tam jest???
tez jestem ciekawy , zastanawiam sie nad otwarciem prosze o informacje jak ktos cos wie ;)
Czy ktoś z forum prowadzi butik i może wypowiedzieć się o współpracy ?
u mnie w mieście jest taki butik i dobrze mu się prosperuje nawet powiększyli lokal
witam,
chciałem ponowic temat Butiku, są jeszcze miasta w których ich nie ma zastanawiam sie czy warto inwestować w tą firmę w miasteczku około 25 tyś.mieszkańców.Jeżeli macie jakies doświadczenia to proszę o info. pozdrawiam.
Osobiście polecam firme logoshop. Posiadam franczyze logoshopu i wahałam sie miedzy nią a Butikiem, z biegiem czasu wiem, ze była to najlepsza decyzja. Polecam!
jeżeli mozna to proszę o więcej info na priv.Jak na razie ta firma ma tylko kilku biorców licencji, skąd Jesteś jeżeli można wiezdzieć, jak wielka to miejscowość, realne koszty przystąpienia do franczyzy no i najwazniejsze dochodowośc- czy to się opłaca???? pozdrawiam
odświeżam temat - czy ktoś może powiedzieć coś więcej o butiku - oczywiście pw.
będę bardzo wdzięczny.
odświeżam
Ma ktoś doświadczenia z ta firmą, którymi mógłby się podzielić?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Butik Your New Style": - butik - Jak otworzyć butik - butik z BIŻUTERIĄ - Butik z Jeansem - Japan Style
• Strona 1 z 1
|
|