Witam!
Choć mam dopiero 16 lat to bardzo dużo myślę , o biznesie , pieniądzach i o tym żeby być bogatym , człowiekiem niezależnym finansowo.W każdej wolnej chwili szukam informacji na te tematy , korzystam z doświadzceń innych .Przeczytałem również kilka książek na ten temat.
Mam pewien mały biznesplan i proszę o niebagatelizowanie mojego posta.Mianowicie chciałbym spróbować swoich sił w niewielkim biznesie , wyrabianiu tzw. buttonów (pewnie każdy z was to widział ale w tej chwili może nie kojarzyć (ze względu na to że nowi użytkownicy nie mogą zamieszczać linkow proszę w grafice google wpisac buttony)).Koszt wszystkiego wyniósłby mnie trochę ponad 1000 zł , ale mam kolege z którym chcę wejść więc koszty dzielone na dwa.Jak patrzyłem można szybko odzyskać zainwestowane pieniądze bo nie jest to aż takie tanie.Jak patrzyłem również niewielka jest w tym konkurencja , niewiele osób się tym zajmuje.Ale mam jedną wątpliwość.Czy będzie się to dobrze sprzedawało i moge liczyć na to że będę miał jakiś zysk a interes sie będzie kręcił.Komu mógłbym to sprzedawać i jak to dobrze rozreklamować?
Dziekuję i pozdrawiam!:)