to jeszcze nie jest pomysł, potrzebuje kilka informacji aby zamysl stał się pomysłem ;)
chodzi mi o produkcje obuwia damskiego wyłącznie, dokładnie buty okazjonalne komunijne ślubne, wieczorowe, mysle na razie o materiałach syntetycznych ale,
no właśnie mam zamiar zatrudnić sie w firmie obuwniczej i sprawdzić jak działa ten interes od podszewki, wiem, że zajmie mi to trochę czasu i może zmienię zdanie, ale szukam póki co dobrego pomysłu i nie chcę drobizny uprawiać a buty są moją pasją ( jak każdej kobiety z reszta . Mam mnóstwo projektów, pomysłów, wiem jak wypromować dobra marke znam się troche na tym. Zanim jednak sie zdecyduje -nie pytam czy to dobry pomysł, prosze tylko osoby które orientują sie w tym temacie o przybliżenie mi kosztów produkcji (moze otworzenie mi oczów, jak sprawa wygląda), jakie maszyny, jaki koszt jest wyprodukowania jednego buta damskiego czy pary( materiał syntetyczny, najprostrzy wzór tak na początek) w przybliżeniu ile można zyskac ile stracić.
proszę nie krytykować mojego postu pod względem mojej niewiedzy, chce tylko rozenzać się w temacie zanim podejme jakies konkretne kroki
z góry dziękuję, jeżeli ktoś podzieli sie ze mną swoją wiedzą