|
Buty z Wloch informacja zaplace |
Buty z Wloch informacja zaplace
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Zaplace lub sie mozemy porizumiec w inny sposob za informacje gdzie moge kupic tanie buty we wloszech
witam mieszkam w italii 4 lata,,wiem dokladnie gdzie sa fabrki butow tutaj,,zastanawiam sie tylko o jakie buty ci chodzi??rozpisz to..pozdrawiam
buty damskie wizytowe casual
prawie kazdy dobry sklep w miescie gdzie mieszkam ma te buty,,,z tym ze nie wiem czy sa tanie bo n9e znam polsich cen ,,,pozatym sa hurtownie gdzie mzna znalesc dduuuuzoo takiech butow..
wie pan ja wiem ze prawie kazdy sklep we wloszech am te buty ale mi chodzi o ceny hurtowe wiec jesli ma pan dostep do hurtowni z obuwiem i jest mi pan w stanie podac ceny i zdjecia....
w jakim miescie pan mieszka we wloszech
mieszkam w civitanova marche tj kolo ancony,mniej wiecej w srodkowej czesci wloch przy samym morzu..jesli chodzi o ceny to rozgadne sie dokladnej i wtedy podam jakies konkretne przyklady..pozdrawiam
dobrze dziekuje jesli naprawde pan znajdzie dobrej jakosci obuwie za dobra cene to na pewno sie jakos dogadamy pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Buty z Wloch informacja zaplace": - buty z wloch zaplace za informacje - odziez ,torebki buty z Wloch - wyjazdy - Potrzebuje hipoteki - solidnie zaplace za udostepnienie. - Zaplace osobie ktora wystawi przedmioty na allegro - Szukam hurtowni jeansow takich ..... zaplace za kontakt.
• Strona 1 z 1
|
|