|
BYŁA AGENCJA PKO BP SA |
BYŁA AGENCJA PKO BP SA
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Od r.2002 do r.2011prowadziłem agencję.Strategia banku spowodowała zamknięcie wszystkich poza jedną w centrum.Posiadam własny lokal-40 mkw.2- witryny,klima.parkingi,dobry standard.Lokalizacja-osiedle(10 000 mieszkańców).Od 7-miesięcy chcę go sprzedać,bez skutku.Oszczędności mi szybko wysychają.Zamknąłem działalność.Dochodów brak,opłaty trwają.Skoro nie mogę go sprzedać,chcę lokal wykorzystać.Nie dysponuję kapitałem.Biorę pod uwagę zaciągnięcie pożyczki pod zastaw wolnej hipoteki lokalu .Problem to brak dochodów.Każda propozycja jest dla mnie istotna.
Gdzie to jest? Brak tej informacji wpływa na odpowiedź.
Otwórz kurczakownię.
Napisz ile operacji miałeś miesięcznie i czy nastawiałeś się głównie na "kasówkę" czy też była jakaś sprzedaż produktów, jakie koszty miesięczne związane z utrzymaniem lokalu? Jest rozwiązanie na kontynuację tego samego profilu działalności bez dodatkowych kosztów choć nie ukrywam że czas mógł tu odegrać swoje i musiałbyś od nowa zrobić akcję reklamową na osiedlu.
PS: chyba nie zamknęli Ci Agencji z dnia na dzień? choć i o takich sytuacjach słyszałem jako były Agent. Warto było poczynić przygotowania wczesniej i z dnia na dzień praktycznie niezauważalnie dla klientów przejść pod inny szyld.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "BYŁA AGENCJA PKO BP SA": - LOKAL-BYŁA AGENCJA PKO BP SA - USBshop - czy to by była dobra inwestycja? - Kredyt 300 000 zl. Czy była by taka mozliwosć ?? - Była DG a teraz szukanie etatu. Jak pracodawcy to potraktuj - Zapomniałem wydrukowac r.dobowy i potem była sprzedarz
• Strona 1 z 1
|
|