|
Centrum Ubezpieczen Komunikacyjnych |
Centrum Ubezpieczen Komunikacyjnych
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich, mam do was pytanie. Siedzac ostatnio w wydziale komunikacji wpadlem na pomysl, zeby otworzyc centrum ubezpieczen komunikacyjnych (ale nie tylko takich). Prawde mowiac nie mam zielonego pojecia jak sie do tego zabrac i czy da sie z tego jakos wyjsc na swoje. Mam do zainwestowanie jakies 10 tys. chce robic cos na wlasny rachunek, myslalem juz tez o kilku innych "biznesach" ale ten wydaje mi sie dosc oplacalny. A moze warto to polaczyc z jakims innym rodzajem dzialalnosci, moze sprzedaz kredytow albo przyjmowanie oplat??? Mam na oku lokal w centrum duzej dzielnicy w moim miescie, jakies 40 tys mieszkancow na 3 kilometrach kwadratowych. Lokal jest maly akurat na biurko dwa krzesla i jakas kanape dla czekajacych. Koszt wyposazenia akurat zrownalby sie z moimi mozliwosciami finansowymi. Czynsz za ten lokal to jakies 500 zł + plus media. Czy ktos moze wie ile mozna na takim interesie zarobic i co musze zrobic, zeby dogadac sie z towarzystwami co do sprzedaży ich uslug. Dzieki za wszystkie rady...
musisz zrobic jakis kurs na agenta potem zdac egzamin poszukaj w necie kiedys znalazlem na ten temat duzo informacji
Sprawdź również podobne tematy:
- Centrum Ubezpieczeń Komunikacyjnych
- Centrum Ubezpieczeń Komunikacyjnych(CUK) - Likwidator szkód komunikacyjnych - Agencja ubezpieczeń - Agent ubezpieczeń - kurs - Zbieg tytułów ubezpieczeń - Multi agent w branży ubezpieczeń OC AC - Punkt sprzedaży ubezpieczeń OC i AC czy się opłaca? - Mniejsze koszty ubezpieczeń społecznych Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|