Wie moze ktos z was jakie sa obecnie srednie ceny metali.Nie chodzi mi o ceny gieldowe tylko o ceny w skupach zlomu w polsce i w niemczech
Jesli ktos zna odpowiedz to bardzo prosze o skomentowanie mojego tematu
Dziekuje
|
Ceny metali |
Ceny metali
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Wie moze ktos z was jakie sa obecnie srednie ceny metali.Nie chodzi mi o ceny gieldowe tylko o ceny w skupach zlomu w polsce i w niemczech
Jesli ktos zna odpowiedz to bardzo prosze o skomentowanie mojego tematu Dziekuje
jakich metali? wiesz ile jest rodzajów?
Chodzi mi o metale takie jak miedz,zelazo,stal,itd
O metale najczesciej uzywane w budownictwie.
Dzieki mf bardzo przydala mi sie teoja pomoc ale nadal nie moge znalesc cen metali w krajach uni jezeli ktos wie cos na ten temat prosze o pomoc
http://www.skawmet.com.pl/cennik.php tu masz ceny w Polsce.
Ceny w Niemczech i w Polsce (w skupach)różnią się przynajmniej ostatnio diametralnie.Załóżmy złom mieszany u nas 500pln/tona,w Niemczech 880pln/tona.Na cenę wpływa również kurs euro,ale z reguły droższy jest tam.Z metalami kolorowymi ceny są zbliżone.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Ceny metali": - Ceny metali szlachetnych - Kto zna ceny metali kolorowych za granicą?? - Obróbka metali, Skrawanie metali, Toczenie metali, Frezowani - Ceny sprzętu komputerowego na allegro a ceny w hurtowniach.. - Mieszkania za 1/3 ceny grunty rolne za 1/10 ceny- LEGALNIE
• Strona 1 z 1
|
|