|
Chcę otworzyć gabinet stomatologiczny |
Chcę otworzyć gabinet stomatologiczny
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chcę otworzyć gabinet stomatologiczny, ale nie mam takiego wykształcenia. Może ktoś orientuje się jaki jest wkład w ten interes. A najlepiej jak by miał ktoś plan biznes na tą działalność.
hmm...czy to maraton usmiechu??Szanujacy sie i ceniacy stomatolog ma wlasny gabilet,wklad hmm...nie wiem dokladnie ale podejrzewam ze te minimum 100-150k potrzeba.Sfinansujesz gabinet,wezmiesz pierwszego lepszego dentyste ktory nie wczuwa sie w to co robi to bedzie robil to na odpierdol i zepsuje opinie.Przy takich sprawach samemu trzeba byc sobie szefem i pracownikiem a nie kogos wynajmowac.:)
Temu dentyście trzeba dać udział w zysku i opcję na zakup do 50% procent udziałów firmy za 2-3 lata.
Będzie miał ochotę i motywację:) Nie każdy dentysta od razu może sobie pozwolić na własny gabinet. Trzeba szukać młodych i dobrych pracujących na etacie.
Sprawdź również podobne tematy:
- Gabinet Stomatologiczny?
- GABINET STOMATOLOGICZNY - Gabinet stomatologiczny - Gabinet Stomatologiczny - Gabinet stomatologiczny w małym miasteczku? - Sprzedam lub wynajmę komuś gabinet stomatologiczny - Chcę otworzyć sklep zoologiczny chcę się ubiegać o dotację - Gabinet fizjoterapii masazu czy student moze otworzyc? - Chce otworzyc cukiernie Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|