|
Chcę stworzyć stronę i wypromować się - strona 2 |
Chcę stworzyć stronę i wypromować się
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
dlatego w Polsce rynek freelancerski kuleje. U nas nie patrzy się na to kto robi na prawdę porządnie, ładnie, funkcjonalnie, z pomysłem. U nas praktycznie każdy patrzy tylko i wyłącznie na cenę. A Ty, skoro oferujesz stronę za te pieniądze, to albo jesteś geniuszem, który robi te strony tylko dla własnej satysfakcji, albo po prostu konkurujesz jedynie ceną. Dlatego dobry, porządny i uzdolniony freelancer u nas dziaduje.
U nas Możesz już teraz założyć i aktywować swoją witrynę za darmo i bez limitu czasowego wykorzystać ją do dowolnych celów hobbystycznych jak i zarobkowych.
Za pośrednictwem kreatora można w kilku krokach wytypować szkielet strony, ustalić jej wygląd, a następnie wybrać dowolny adres www i jednym kliknięciem opublikować swoją nową witrynę w internecie. Po utworzeniu strony, za pomocą edytora Będziesz mógł szybko i intuicyjnie edytować treści, dodawać zdjęcia, aktualności, linki... i nie martwić się przy tym żadnym abonamentem! Sprawdź nas, utwórz swoją nową witrynę bez żadnych zobowiązań na easypages(kropka)pl
Strona to nie wszystko, pamiętaj o tym, że najważniejsza jest jej treść - świeże teksty. :)
W celu jej zaprojektowania polecam usługi copywriterskie.
Składać ofertę prawie rok po ostatnim wpisie potencjalnego Klienta...? Oj...:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chcę stworzyć stronę i wypromować się - strona 2": - JAK WYPROMOWAĆ STRONE? - Jak wypromować stronę - Wskazówki jak stworzyć stronę firmową CIEKAWĄ dla odbiorców? - Jak skutecznie wypromować stronę! - Jak wypromować taką stronę?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|