Witam,
To mój 1 post na forum :)
Nie długo zarejestruje swoją działalność, lecz do tego czasu chcę stworzyć stronę i wypromować się. Szukam firmy która stworzy stronę internetową i będzie skutecznie promować ją. Jestem fotografem i zwykła reklama : ogłoszenia, ulotki nie dają oczekiwanych rezultatów. Potrzebuję prostą stronę z kilkoma zakładkami np: o mnie, oferta, cennik, galeria na max. 200MB. Różne firmy proponowały mi wielkie pakiety: strona + kilka kont email, 25 GB, 60000MB transferu za 300zł rocznie, ale nie potrzebuje tak wielkiej oferty. Wolę zainwestować pieniądze w promocję niż w rozbudowane strony i email. Interesuje mnie pozycjonowanie i dodanie strony do programów ad sense i ad word (wiem że robi się to samemu). Potrzebuję przynajmniej 5 zleceń fotograficznych w miesiącu więc takie są minimalne założenia efektywności takiej promocji. Na promocję nie chcę wydać więcej niż 60zł miesięcznie, a na strone >150zł. Może też jeszcze jakieś inne akcje promocyjne wezmę pod uwagę. Poradzcie mi, z własnego doświadczenia, jakie formy promocji sprawdzają się najlepiej, czy lepiej zlecic komuś zrobienie strony i zapłacić za to 1 raz np. 150 zł czy lepiej wykupic domenę w takim portalu i płacić 16 zł miesięcznie. Jesli znacie portale/firmy godne polecenia, wykonujace strony i promujące je za niewygórowaną kasę to podajcie adres. Macie jakieś ciekawe pomysły? Z góry dzięki za pomoc. :)