|
Chce zacząć A nic nie rozumiem |
Chce zacząć A nic nie rozumiem
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witajcie. Od jakiegoś czasu planuje otworzyć swoją działalność. Chce założyć mały sklep internetowy Sprzedawać w nim rtv-agd, gry, konsole, Chcę również sprzedawać i oferować swoje usługi na aukcjach internetowych np. ebay czy allegro. Czytam i czytam o tych podatkach i nic nie rozumiem. PROSZE! napiszcie jaki podatek będzie mnie obejmowal i jakie warunki wybrać. Z góry dziękuje bo troche mnie to wszystko przeraża.
Zgłoś się do Biura Rachunkowego, tam za ca 150-200 zł/mc wszystko powiedzą i poprowadzą księgowość.
Jeżeli naprawdę nic nie rozumiesz z zakresu prawno-podatkowo-księgowego, to będzie najlepszym wyjściem iraczej na nic się zda to, że ktoś raz jeszcze to opisze.
Kurde, chcesz żebyśmy Tobie tu na szybko nakreślili całe prawo podatkowe, handlowe i finansowe ? Czy dobrze rozumiem.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chce zacząć A nic nie rozumiem": - CHCE ZACZAC HANDLOWAC NA TARGU - Chcę zacząć zabawę w forex - chce zaczac grac na gieldzie - mam troche kasy chce cojś zacząć - Chcę sie rozwijać, nie wiem dokładnie jak zacząć :)
• Strona 1 z 1
|
|