|
Chcę założyć firmę handlową pomóżcie |
Chcę założyć firmę handlową pomóżcie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam forumowiczów chcę założyć firmę handlową opierającą sie głównie na sprzedaży droga elektroniczną (allegro, sklep internetowy), przedmiotem działalności mailobybyć handlowanie odzieżą używaną kupowaną w krajowych hurtowniach, jaki zagranicą oraz handel akcesoriami komputerowymi ,RTV nowymi lecz z otwartymi opakowaniami sprowadzanymi z Niemiec przez polskiego pośrednika. siedziba firmy bedzie w domu moich rodziców doradzcie jak sie do tego zabrać jaka wybrać formę opodatkowania , jak będzie z ZUS czy mogę liczyć na jakieś do finasowanie, jakie dokumenty muszę mieć na zakup w/w towarów .Pozdrawiam
http://www.biznesforum.pl/topics14/zakl ... vt3710.htm
zajrzałeś tam? poczytaj najpierw forum trochę, bo potem jest x tych samych tematów, a wszystko już było, ktoś nawet zadał zrobił, że info, które potrzebujesz jest umieszczone nad innymi postami, żeby było je łatwiej znaleźć, a o dofinansowaniu masz w dziale "dotacje"...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chcę założyć firmę handlową pomóżcie": - Chcę założyć firmę handlową, kilka ważnych pytań na początek - Jak założyć firmę internetową? (handlową) - CHCĘ ZAŁOŻYĆ FIRMĘ - Chcę założyć firmę komputerową - Chce założyć z kumplem firmę
• Strona 1 z 1
|
|