|
Chcę założyć stację TV |
Chcę założyć stację TVBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Moim planem jest stworzenie nowej stacji TV,to inwestycja rzędu kilku milionów.
Fajnie
na planach sie skonczy zapewne,
Mi się nie domyka portfel, może chcesz stówkę ?
Ten się śmieje,kto się smieje ostatni...Zobaczymy się wkrótce ,tzn.ty zobaczysz mnie na ekranie kiedy będę pierwszą superstar Rzeczpospolitej
skąd bedziemy wiedzieć, że to ty?
hehe, dobrze, że czasem trafiają się ludzie z poczuciem humoru, bo byłoby tutaj bardzo nudno ;)
a widzisz proono,już błyszczę
Jak startował Walter i Solorz mieli na początku kiepsko i byli wyśmiewani. Ten rynek jest rozwojowy. A fundusze PC dużo inwestują w media i nowe technologie. Więc pomysł nie jest taki głupi na jaki wygląda. Każdy ma szanse.
Z podejściem IlonyR będzie bardzo ciężko. Nie wiem czy ktoś wyłoży pieniądze, gdy ktoś powie tylko tyle, że chce otworzyć nową stację telewizyjną... A co to by była za stacja? Audycje o jakim profilu w niej przewidujesz? W jaką grupę docelową miałaby celować? Za pośrednictwem jakich kanałów docierałaby do widzów? Przez satelitę, sieci kablowe, telewizje cyfrowe?
Tekstu "chcę otworzyć telewizję" nikt nie weźmie na poważnie. Trzeba więcej konkretów. Tylko po co ja to piszę? Pewnie mamy do czynienia ze zwykłym trolem...
No chyba nie sądzisz ,że to wszystko ujawnię w tym okienku??? Wyobraź sobie,że znam odpowiedzi nea te pytania,które sobie zadajesz. Z resztą znikam stąd ,wy róbcie swoje a ja będę robić swoje.Powodzenia
Nie wymagam, żebyś ujawniała tu kwestie, których nie powinno się przedstawiać szerszej publiczności, bo konkurencja może to podchwycić. Chodzi mi, żebyś spróbowała zachęcić w jakiś sposób potencjalnych partnerów. Kwestią "Moim planem jest stworzenie nowej stacji TV,to inwestycja rzędu kilku milionów." - która jest w dodatku niepoprawnie napisana - nie przekonasz wielu ludzi. Do tego jeszcze dochodzi wypowiedź, że będziesz gwiazdą. Ja niestety nie widzę sensu, aby szef telewizji poświęcał swoją pracę dla bankietów i występów w programach rozrywkowych. Na tej posadzie są inne rzeczy do robienia.
Jakie pytanie, takie odpowiedzi.
Słuchaj Daniel,nie bądź taki namolny.
Po pierwsze co ja na to poradzę że to jest moim przeznaczeniem? Po drugie adresuję mój post (jak może zdążyłeś zauważyć) do osób z dużym kapitałem.Masz go? Po trzecie nie wymądrzaj się tak bo nawet mnie nie znasz
Nie mam, ale nawet gdybym go miał, to nie byłbym przychylnie nastawiony do takiego ogłoszenia.
Ja jak na razie wypowiadam się na temat Twojego posta, a nie Twojej osoby. Do tego pierwszego nie muszę Cię znać, by wyrażać swoją opinię. Poza tym jesteśmy na forum DYSKUSYJNYM. Jak ta nazwa wskazuje, tu się DYSKUTUJE. Zdaje się, że funkcja tablicy ogłoszeniowej jest tylko "przy okazji" i głównie rozmawia się tu o czyiś pomysłach. Ty na to nie pozwalasz, bo wszelką krytykę odbierasz jako atak. Trudno w taki sposób pracować nad lepszą jakością, dlatego nie wróżę Ci przyszłości "pierwszej superstar Rzeczypospolitej". Bardziej pasuje w tym przypadku "jedna z wielu osób pospolitych".
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chcę założyć stację TV": - jak załozyc mała stacje CPN - Chce kupić stacje paliw - chciałbym założyć stacje demontażu pojazdów na terenie slask - Kto chce założyc e-business? - CHCĘ ZAŁOŻYĆ FIRMĘ
|
|