|
Chcesz dobrze zarobić? - Napisz |
Chcesz dobrze zarobić? - Napisz
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam wspólnika
Autor
Wiadomość
Mam pomysł jak zostać właścicielem co najmniej połowy firm w Polsce co prowadzi do zarobków sięgających milionów. Pomysł legalny więc zapraszam do współpracy ambitnych
Widzę zabawa sylwestrowa była huczna i kolega jeszcze nie wytrzeźwiał. Proponuje zimny prysznic, bo rano do roboty trzeba wstać na 6.30.
sylwester akurat obchodziłem bez %, a swoją drogą to nie muszę wstawać tak wcześnie bo jestem sam sobie szefem
No to tym gorzej dla ciebie, skoro takie głupoty wypisujesz na trzeźwo, to jest z tobą gorzej niż myślałem. Bo tak chociaż mogłeś zwalić to na %. A tak jedyna moja rada - do psychiatry. Jak najszybciej.
temat siebie wart - dwaj "biznesmeni" się pokłócili.... jeden mądrzejszy od drugiego.....
a ty jesteś wyrocznią i właściwie oceniłeś temat i posty.....
Widzę jest chętny "biznesmen" na przejęcie połowy firm w Polsce wraz z autorem tematu:) No to Panowie do roboty.. Czekam z utęsknieniem na Pierwsze strony gazet i czołówki serwisów w we wszystkich telewizjach, jak to dwóch "biznesmenów" z biznesforum, zaczęli przejmować połowę firm w Polsce:) "Gdyby nie Internet, nigdy bym się nie dowiedział, że na świecie jest tylu kretynów" [Stanisław Lem}
A mi ciebie wcale.
Wchodzę czekam na szczegóły
Jaki wkład ma być??? proszę o szczegóły!!?
Ludzie no nie mówcie że znalezli się tacy,którzy w te brednie uwierzyli!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chcesz dobrze zarobić? - Napisz": - Chcesz zarobic realnie, dobrze pieniadze? - dobrze zarabiaj i pracuj kiedy chcesz . - masz 18000zł i chcesz je dobrze zainwestowac? - chcesz zarobić ? - CHCESZ ZAROBIĆ ? WEJDŹ !
• Strona 1 z 1
|
|