Jeśli nie wiesz gdzie otworzyć swoją działalność gospodarczą, ilu będziesz miał klientów, na jakim obszarze będziesz działał efektywnie, jak ślina jest konkurencja, czym pobić konkurencję - nic prostszego. W każdej chwili możesz skorzystać z moich usług, gdyż jestem skłonny przeprowadzić dla Państwa badanie marketingowe każdego rodzaju działalności gospodarczej.
Jeżeli jest to jakiś sklep, mogę sprawdzić oferty podobnych sklepów w okolicy, to jaka jest obsługa, przeprowadzić ankiety wśród klientów tych sklepów co im się nie podoba a co się podoba w tych sklepach, aby skuteczniej zniszczyć konkurencję. Sprawdzić gusta potencjalnych klientów oraz ich wymogi i portfele. Proszę pamiętać że sklep jest tylko przykładem, gdyż mogę przeprowadzić również badanie marketingowe z zakresu firm outcoursingowych, czyli takich które świadczą usługi tylko innym firmom jak np biura rachunkowe, bądź pośrednicy handlowi.
Do tego oferuję dużo innych usług dla strefy biznesowej i nie tylko. Jeśli są Państwo zainteresowani i chcą katalog mych usług, bądź posiadają Państwo jakieś pytania to proszę pisać na mail'a, albo na PW. Mojego mail'a macie na moim profilku :)