Witam,
Jeżeli chcesz zarobić i przy tym poznać coś nowego, intrygującego co może wydawać się dla Ciebie nierealne spotkaj się ze mną a poznasz szczegóły na spotkaniu, które będzie trwało maksymalnie 30 minut.
Szczegóły na maila.
|
Chcesz zarobic? ja moge pomoc :) |
Chcesz zarobic? ja moge pomoc :)
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam,
Jeżeli chcesz zarobić i przy tym poznać coś nowego, intrygującego co może wydawać się dla Ciebie nierealne spotkaj się ze mną a poznasz szczegóły na spotkaniu, które będzie trwało maksymalnie 30 minut. Szczegóły na maila.
Każdy chce zarobić ale widać nie każdy chce wejśc w biznes który ma niszę na naszym rynku.
jak zaproponowałem biznes powazny i spotkanie to dostałem jakieś bzdety na skrzynkę
i chyba nie ja jeden wiec raczej ktos tu kreci i to nie jestem ja kretaczom stanowcze NIE
Witam.popieram, krętaczy jest tu wielu i czekają na dobre pomysły.ktoś kto ma dobry pomysł, albo już go realizuje-podzieli się nim ?Tak będą krążyć i dziurę wiercić do obrzydzenia , aby tylko się dowiedzieć- Co..., co to jest ?. Ale spotkać się, czy kontakt, tel. To już w tym momencie, robi się nie opłacalne. Tak chcą robić interesy ( Oczywiście nie wszyscy ).Nawet do tego stopnia, że po napisaniu 2-3-ech postów masz złośliwca, albo wroga.Pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chcesz zarobic? ja moge pomoc :)": - chcesz zarobić ? - CHCESZ ZAROBIĆ ? WEJDŹ ! - Chcesz zarobic profesjonalisto? - Chcesz zarobić 1000% - Chcesz zarobić przynajmniej 100% wkladu?
• Strona 1 z 1
|
|