|
Chciałbym importować pewien produkt do polski |
Chciałbym importować pewien produkt do polski
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich, no więc mam kilka pytań dotyczących mojego pomysłu. Chciałbym importować pewien produkt do polski z niemiec posiadam już źródło itd. Teraz zbieram pięniążki i pod koniec roku lub na początku następnego chciałbym ruszyć już na poważnie. Chciałbym was zapytać jaką firmę otworzyć "imoprt-export" czy lepiej "handel obwoźny" i czym właściwie się to różni? Narazie chciałbym zacząć małymi ilościami wiadomo w rok czy dwa dużego rynku sie nie zdobędzie. Pomyślałem ze na początek sprzedawałbym swój towar np. na targach itp. a potem z upływem czasu bezpośrednio do sklepów. Jeżeli sprzedajemy coś na targu to trzeba mieć kase fiskalną? Bo jak do sklepów czy hurtowni to wiadomo wystawiana jest faktura. Czy jest jakaś możliwość zdobycia pięniążków z UE na busa mam samochód osobowy ale bus był by wygodniejszy i pakowniejszy. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chciałbym importować pewien produkt do polski": - Nowy produkt sporzywczy z UK do Polski - Posiadam do dystrybucji na terenie Polski ciekawy produkt. - pewien rodzaj cartaringu - Pewien amerykański inwestor... - Nowy produkt na Polskim rynku - Co to za produkt ?
• Strona 1 z 1
|
|