|
Chciałbym postawić billboard na działce!!!Co mam zrobić?? |
Chciałbym postawić billboard na działce!!!Co mam zrobić??
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
j.w.
jelsi to twoja dzialka to wykopac dołki duzo postawic stalowe czesci + decha palstik duzy i napisy ;)
A jakie są ceny za wykupienie billboardu w Łodzi? Czy ktoś się orientuje?
A orienujesz się można jaka jest cena takich części??Swoją drogą moja działka jest koło autostrady co jednak chyba podosi cene za rekalame.Jak sądzisz??
no Podnosi. Niestety ja się nie oriętuję w cenach
A czy musze zakładać firme, jeśli chcem postawić billboardy????
Zgadzam się z kolegą wyżej. Ceny w Warszawie w centrum 15zł dziennie. Jeżeli chcesz się dowiedzieć zrób jak napisał MarcinChyliński powyżej i napisz "wynajmę- cena do negocjacji i nr tel." dowiesz się ile zaproponują. Możesz też uderzyć do jakiegoś przedsiębiorstwa z ofertą.
Sam chcialbym to zrobic dlatego takze szukam rozwiazan. Znalazlem firme Novum Invest Media. Oferuje ona eleganckie konstrukcje billboardowe za 2.250 zl za sztuke(12 m2, 18 m2). I chyba wynajmuje je od ciebie. Cena wyjsciowa to 500 zl netto i jest super. Albo sam latwisz klientow. Ciekaw jestem czy potrzebne jest pozwolenie na postawienie i ile to kosztuje. I czy np mozna postawic 2 bille obok siebie w odleglosci np 10 metrow.
THX za pomoc for all.:)
MarcinChilinski :evil:
czy faktycznie nie trzeba na to żadnych zezwoleń,, kopie stawiam i już??:O
aha jaka jest średnia cena wynajmu takiego billboardu ( droga krajowa , podkarpacie) pozzdrawiam :wink:
Trzeba pozwolenia na postawienie konstrukcji. Firmy reklamowe jesli to ty chcesz sie zareklamowac to latwia wszystkie pozwolenia. Jesli ty chcesz postawic to trzeba, bo z tego co wiem, miejsce gdzie ma stac bill jest zalezne od np. przy jakiej drodze jest to miejsce, czyli w jakiej odleglosci od drogi moze stac. Przeciez np billboard 20 m2 to wcale nie taka mala sprawa i nie wydaje mi sie ze mozna od tak sobie gdzie chcesz.
I ciekawe gdzie się to załatwia... eh
Cena wynajęcia billboardu w Łodzi to koszt rzędu 700-800 złotych za miesiąc, stawki wahają się oczywiście w zależności od tego na jak długo wynajmuje się powierzchnię, jakie są wymiary billboardu. Zadzwoń do Stroer'a albo AMS i poproś o wycenę
Ja mam działke koło obwodnicy wschodniej GOP. Ciekawe za ile jakaś firma chciałaby wynająć mój billboard??500??Rozsądna cena??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chciałbym postawić billboard na działce!!!Co mam zrobić??": - A może ktoś podsnie pomysł co zrobić na działce - Mam wsparcie pieniężne i chciałbym coś z tym zrobić! - na co postawić? - Postawić , wynająć i zarabiać ?? - postawic kilka automatow vendingowych
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|