|
Chciałbym sprzedać serwis mechaniczno-blacharsko-lakierniczy |
Chciałbym sprzedać serwis mechaniczno-blacharsko-lakierniczy
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Sprzedam biznes, sprzedam firmę
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich. Chciałbym sprzedać prosperujący warsztat mechaniczny z blacharnią i lakiernią. Firma mieści się w Legionowie koło Warszawy. Warsztat prowadzę w wynajmowanym budynku. jest to jeden duży budynek na dzialce o powierzchni 3600m. Mechanika i wulkanizacja pow. ok.200m, dwie bramy,trzy stanowiska dwukolumnowe plus jedno kompletna geometria.Lakiernia;kabina SAICO plus mieszlnik do lakierów wodnych.Blacharnia;ok.200m. jedna duża brama,rama do prostowania karoserii i podwozi 6-kolumnowa,hydrauliczna. Biuro+pomieszczenie socjalne+toaleta.Warsztat kompletnie wyposażony między innymi komputer do diagnostyki BOSCH KTS,geometria HUNTER z czterema kamerami,stacja do klimatyzacji VALEO,odsysarka do oleju,myjka na rope,prasa hydrauliczna 12t.,sprzęt do odpowietrzania hamulcy,wyważarka do opon,montażownica do opon,zespół ludzi. Firma o dużych mocach przerobowych i w bardzo dobrej lokalizacji. Niestety nie mogę poświęcać jej już tyle czasu ile potrzeba...Część tego sprzętu jest własnością właściciela budynku(kabina,rama,wyważrka i montażownica),reszta moja...zainteresowanych proszę o kontakt 502644036.
Sprawdź również podobne tematy:
- Zakład blacharsko lakierniczy
- Zaklad blacharsko-lakierniczy - Warsztat Blacharsko-Lakierniczy Oferuje Usługi!!! - Chciałbym sprzedać domenę internetową - Jak wycenic własny serwis i gdzie mozna go sprzedac? - Chciałbym sprzedać pomysł na mój pomysł:) - Zakład Lakierniczy - Usługi dekarsko-blacharsko-ciesielskie - Warsztat balacharsko-lakierniczy Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|