Witam serdecznie wsystkich. jestem tutaj nowy...
moj post dotyczy importu bizuterii srebrnej z chin. chcialbym zaczac importowac bizuterie i rozprowadzac ja w polsce. mozna prosic o wasze rady i opinie.
Pozdrawiam
|
Chcialbym zaczac importowac bizuterie |
Chcialbym zaczac importowac bizuterie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie wsystkich. jestem tutaj nowy...
moj post dotyczy importu bizuterii srebrnej z chin. chcialbym zaczac importowac bizuterie i rozprowadzac ja w polsce. mozna prosic o wasze rady i opinie. Pozdrawiam
Hey,
Jeśli chcesz ją importować, moje rady: 1. Ceny w Polsce na srebro i biżuterie, nierzadko są niższe od chińskich. 2. Importując biżuterię z metalu szlachetnego - musisz ją ocechować w Polsce. 3. Jeśli poważnie myslisz o temacie - prosze o kontakt na priv, sam się tym zajmuję Pozdrawiam M.
czy ktos jest moze obeznany w tym temacie? prosze o jakies wypowiedzi...
Szczerze mówiąc bardzo rzadko są niższe niż ceny chińskich producentów, za to na pewno konkurują jakością. Ocechować należy produkt który waży powyżej 5 gram (ważony bez kamieni) poniżej tej wagi nie ma obowiązku cechowania. Ja chętnie otrzymam info na priva co współpracy.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chcialbym zaczac importowac bizuterie": - Chcialbym Importowac odziez z CHIN NEED HELP! - Jak zacząć importować? - Chcialbym byc podwykonawcą - Chcialbym sie Wam przedstawic - Chcialbym dac praktyki
• Strona 1 z 1
|
|