|
Chemia gospodarcza i kosmetyki z Niemiec |
Chemia gospodarcza i kosmetyki z Niemiec
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam! Posiadam sklepik z chemią i kosmetykami z Niemiec. Poszukuję solidnych stałych dostawców produktów niemieckich. Zakupy oczywiście na rachunek lub fakturę. Zamówienia ok 2 razy w tygodniu. Pozdrawiam i czekam na info. Moje GG 5420456
Poradzcie, mam odłożone trochę kasy i myślałem o imporcie środków chemii gosp. produkcji niemieckiej, takich jak ariel, persil, calgonit. Chciałem na początek w moim mieście wydrukować gazetki reklamowe z pełną oferta produktów i cenami - ok. 25 produktów na początek. Dostarczyć je do gospodarstw domowych za pośrednictwem poczty, oferując bezpłatną dostawe na terenie mojego miasta- zamówienia tel.Na początek wesprzeć to sprzedażą na allegro a potem także sklepem internetowym. Napiszcie co o tym myślicie, może macie jakieś kontakty w Niemczech na import, bo ja jak na razie znalazłem tylko Polskich pośredników, którzy niestety oferują towar w cenach zbliżonych do tych na allegro.
Mam możliwość sprowadzania niemieckiej chemii gospodarczej (persil ,ariel ,lenor itp.)
Jak uważacie czy proszki i inne produkty wytwarzane na rynek niemiecki są lepsze od naszych rodzimych i czy ten biznes sie opłaca ? Chciałbym otworzyć kilka stoisk z tymi produktami , w grę wchodzą również inne produkty np szampony , pasty do zębów i wiele innych.
jakis czas temu z duzym dystansem podchodzilem do tego tematu, teraz przekonuje sie c, ze jednakte same produkty robione na niemcy sa albo tansze w podobnej jakosci, albowtakiej cenie,jak w PL tyle, ze lepsze, sam sie zaczynam zastanawiac nad chemia z niemiec
witam zastanawiam sie nad sprowadzaniem proszków do prania z Niemiec. Słyszałem ze różnica w cenie i jakości jest duża i można na tym zarobić czy ktoś posiada adresy Niemieckich hurtowni i wie jak to dokładnie wygląda.Myslę że można by to pużniej sprzedawać na targowisku (na początek) i allegro.Może ktoś zna temat bliżej.
WITAM WSZYSTKICH!!! PROWADZĘ FIRMĘ KTÓRA ZAJMUJE SIĘ SPROWADZANIEM CHEMII GOSPODARCZEJ Z NIEMIEC ZAINTERESOWANCH WSPÓŁPRACĄ PROSZĘ O KONTAKT NA PW...
POZDRAWIAM
WITAM, jestem dostawcą chemii z niemiec proszki żele płyny itd. poszukuję odbiorców śląsk małopolska i opolskie dojezdzam osobiscie reszta kraju spedycja moj numer kontaktowy 608457846 ceny do uzgodnienia
zapopatrujemy polskie sklepy z niemiecka chemia na dolnym Slasku jezeli byl by ktos zainteresowany prosimy o kontakt !!! wystawiamy faktury Vat
ja szukam dostawców niemeickiej chemi, jestem z Gdyni gg 2675060
witam,
oferuje sprzedaż hurtowa oryginalnego proszku do prania Persil, prosto od producenta, certyfikat jakości. Dwa możliwe opakowania 25 oraz 1000kg, atrakcyjne ceny,stała współpraca,transport. w razie pytań proszę o kontakt.
magi 1987 czy dalej interesuje chemia z niemiec?
witam.jestem zainteresowany chemią z niemie.czekam na info odnosnie ilosci i cen na PW.pozdrawiam
mar2303 jakie ilości interesują?Jeśli jest to jedna paleta to cena będzie wyższa niż za np. całego tira
Pozdrawiam
Witam. Prowadzę 2 kioski w Warszawie. Poszukuję dostawców chemii gosp. i kosmetyków z Niemiec. Kontakt, oferty: GG 9873183.
Witam serdecznie, jestem agentem gieldy ladunkow. Szukam polskich importerow lub eksporterow na cala Europe. Dzieki rejestracji na naszej stronie (wuwuwu)(kropka)findfreight(kropka)biz, beda panstwo mieli mozliwosc otrzymywania ladunkow za bardzo dobre ceny, gdyz negocjowac to beda panstwo za moim posrednictwem. Rejestracja jest calkowicie darmowa i trwa 5 minut. Mamy niesamowicie duzo baze danych o europejskich klientach jak i firmach przewozowych, lecz wsrod nich nie ma za duzo polskich firm. Naprawde nic panstwo nie traca to nic kosztuje a jak sie panstwu nie spodoba, poprostu moga mnie panstwo poprosic o wyrejestrowanie z serwisu. Prosze o kontakt
Lukasz Prokopiuk (FindFreight) Skype: lukasz.findfreight Tel: 0031 10 714-43-88 (NL) lub 0048 22 398-26-18 (PL) Gadu-Gadu: 8628984 Mail: lukasz(malpa)findfreight(kropka)eu lub lukasz_prokopiuk(malpa)hotmail(kropka)com
Sprawdź również podobne tematy:
- 2 pomysłyn chemia gospodarcza z Niemiec, chemia budowlana
- Chemia gospodarcza z Niemiec, niemiecka chemia - Chemia gospodarcza i kosmetyki z Anglii - Top Shop dyskont- kosmetyki i chemia gospodarcza - Szukam odbiorców - chemia/kosmetyki z Niemiec - CHEMIA KOSMETYKI Z NIEMIEC art. niemieckie SPRZEDAZ!!!!!!! - Chemia gospodarcza z Niemiec - Chemia Gospodarcza z Niemiec - CHEMIA GOSPODARCZA Z NIEMIEC Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|