WITAM WSZYSTKICH!!! szukam dostawcy CHEMII GOSPODARCZEJ Z NIEMIEC ZAINTERESOWANCH WSPÓŁPRACĄ PROSZĘ O KONTAKT NA PW... g r o s z i n i o m a ł p a kropkagmailkropkacom
POZDRAWIAM
|
Chemia gospodarcza i kosmetyki z Niemiec - strona 7 |
Chemia gospodarcza i kosmetyki z NiemiecBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
WITAM WSZYSTKICH!!! szukam dostawcy CHEMII GOSPODARCZEJ Z NIEMIEC ZAINTERESOWANCH WSPÓŁPRACĄ PROSZĘ O KONTAKT NA PW... g r o s z i n i o m a ł p a kropkagmailkropkacom
POZDRAWIAM
Hurtownia chemii niemieckiej w Katowicach wwwkropachemia-niemieckakropacom zapraszam
Kupię chemię gospodarczą i kosmetyki z Niemiec w ilościach hurtowych.
Możliwa stała współpraca. Oferty i wszelkie wiadomości proszę kierować na PM.
Witam
Jak w temacie i w większości przypadków poszukuję dostawców/nawiążę współpracę z dostawcą artykułów kosmetycznych z Niemiec, Anglii oraz innych państw. Zainteresowany jestem w ilościach oraz cenach hurtowych. Czekam na propozycję
Witam,
Szukam dostawcy żwirków dla kotów Cat's Best i karm dla psów Purina Dog Chow. Wielkość zamówień - około 3-4 palet raz na 1-2 miesiące (w zależności od ceny). Jesteśmy poważną firmą prowadzimy hurtownię na śląsku. Proszę o oferty na PW.
Witam
Miesiąc temu uruchomiłem sklep stacjonarny z niemiecką chemią oraz słodyczami a wczoraj ruszył sklep internetowy wwwKROPKAberlinneKROPKApl. Mogę pomóc w zaopatrzeniu Twojego sklepu / stoiska. Zainteresowanych zachęcam do zapoznania się z asortymentem na stronie który ciągle jest wzbogacany o nowe pozycje. Pozdrawiam Marcin 661-719-131 www KROPKA berlinne KROPKA pl
witam, ja kupuję proszki tutaj
STRONY NIE MAM JAK PODAĆ proszę o kontakt GG: 7445202 chyba że uzupełnisz kropkami:) WWWphupartnersPL www_phupartners_pl i nie tylko dla siebie, bo znajomi też kupują to znaczy ja zawsze dla nich zamawiam i jak ktoś weźmie nie parzyście proszki np. po jednym dwie osoby to ja zamawiając dwie sztuki mam płyn gratis dla siebie, a jak parzyście np 2 proszki ktoś weźmie to ten ktoś ma gratis płyn :) no i 5zł sobie doliczam dla siebie do proszku:) Cena fajna i gratisy
Witam
Poszukuję dostawców hurtowych chemii z zachodu. Interesują mnie oferty handlowe. Można pisać na priva.
Witam,
ja również poszukuje dostawcy. info prosze na priv
Jestem zaintereswany nawiązaniem współpracy z DOSTAWCAMI taniej chemii gospodarczej, bielizny, rajstop, kaleson, itp. AGD i elektroniki z tzw. rotury (tylko klasa A) ew. innych produktów.
Produkty tylko Made in Germany lub Made in UK. Zakupy min. całopaletowe lub mniejsze jako uzupełnienie transportu. Mile widziane również propozycje wspólnego biznesu. Mogę zainwestować parę groszy. Proszę o wstępne oferty cenowe na priv ew. kontakt telefoniczny. Pozdrawiam Robert tel. 603191903
witam szukam dostawcy niemieckiej chemii gospodarczej i nie tylko. woj łódzkie. info i kontakt na gg: 39644937 lub fokus92@op.pl
Witam,
Poszukuję dostawcy chemii niemieckiej na terenie małopolski najlepiej Kraków lub okolice proszki ale też płyny do płukania i inne...odbiór raz lub dwa razy w miesiącu...mniejsze ilości (nie palety) ponieważ nie dysponuje takim zapleczem magazynowym...proszę o kontakt z przykładowymi cenami pozdrowienia
Witam!!
Posiadam proszki Ariel universal 7,5 kg -80 pran. nr.Tel 0049 17632289261
Witam, szukam dostawcy niemieckiej chemii gospodarczej w cenach hurtowych, interesują mnie palety mix, oferty proszę na PW. Mozliwa dłuższa współpraca.
Pozdrawiam
Witam,
Jestem zainteresowana zakupem chemii niemieckiej oraz pampersów. Oferty prosze kierowac na PRV
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chemia gospodarcza i kosmetyki z Niemiec - strona 7": - 2 pomysłyn chemia gospodarcza z Niemiec, chemia budowlana - Chemia gospodarcza z Niemiec, niemiecka chemia - Chemia gospodarcza i kosmetyki z Anglii - Top Shop dyskont- kosmetyki i chemia gospodarcza - Kosmetyki/Chemia sprowadzona z Niemiec
|
|