|
Chemia samochodowa na targowisku?? |
Chemia samochodowa na targowisku??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, chciałbym otworzyć jakiś własny mały biznes i tak wpadł mi do głowy pomysł handlowania chemią samochodową na targowisku. Z tego co wiem na targowiskach w mojej okolicy nie ma takich stoisk. Na moim stoisku sprzedawałbym oleje, płyny eksploatacyjne,środki czyszczące i kosmetyki samochodowe. Dodatkowo może jakieś wycieraczki, pokrowce na siedzenia. Co Wy o tym myślicie?? Mam jeszcze dostęp do tanich używanych opon z DE,może to też dodatkowo można by sprzedawać? Wiem,że kokosów na tym nie zrobię ale zawsze to lepiej niż nic! Z góry dziękuje za odp. Pozdrawiam
jezeli na ten targ przychodzi duzo osob to czemu nie. Zawsze sie ktos znajdzie kto przejdzie za calkiem czym innym zobaczy twoje stoisko i powie, a juz konczy mi sie plyn do spryskiwaczy ,a to , a tam to i zawsze cos ktos kupi :)
Też sie zastanawiałem nad czymś takim. Ostatnio z ciekawości oblukałem jak idzie im taka sprzedaż na giełdzie i... lipa mało kto podchodził i o coś pytał :/ Myślałem też przez internet np. allegro ale z obserwacji widzę że sprzedaż jest mała jedynie dobrze schodzą preparaty która ciężko dostać na naszym rynku a takich dojść nie mam.
a co można by dodatkowo razem z tą chemią samochodową sprzedawać? macie jakieś pomysły?
i co nie ma nikt ciekawego pomysłu? a może dodatkowo czyszczenie tapicerki u klienta?
Oli skąd jesteś ??
Ja już raczej odpuściłem pomysł chemii samochodowej. I chyba skupie się na czyszczeniu dywanów i tapicerki. Mieszkam w średnim miasteczku i mam zamiar się w to bawić w garażu w nowo budowanym domu. Oczywiście jeśli wszystko dobrze pójdzie.
z woj.opolskiego, mieszkam ok 45 km od Opola dzisiaj przeglądałem ogłoszenia w lokalnej prasie i znalazłem 2 firmy, które tym się zajmują:/ nie mam szans ( mieszkam w małej miejscowości 10 tys.mieszkańców) także muszę dalej kombinować!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chemia samochodowa na targowisku??": - Chemia samochodowa - Chemia samochodowa - Chemia samochodowa - Chemia samochodowa firmy K2 - Chemia budowlana, samochodowa
• Strona 1 z 1
|
|