|
CHEMIA Z NIEMIEC - SZUKAM HURTOWNI - ZAPŁACĘ ZA INFORMACJĘ ! - strona 2 |
CHEMIA Z NIEMIEC - SZUKAM HURTOWNI - ZAPŁACĘ ZA INFORMACJĘ !
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
jeśli ktoś potrzebuje chemii z Niemiec proszę o kontakt na pw POZDRAWIAM
jestem zainteresowany otrzymaniem karty klienta hurtowni moje namiary
501-898-575
Witam, jestem w trakcie otwarcia sklepu z niemiecką chemią, prosiłabym o adresy do niemieckich hurtowni (nie chodzi mi o Makro i Selagrosa). Dziękuję z góry.
Sprzedamy TANIO - oryginalne niemieckie proszki do prania 8 i 10 kg!
Posiadamy w sprzedaży proszki SUNY, QUICK, QUICK PLUS, FINALE, PRIMA! - Możliwość kupna proszków z firmy polskiej i słowackiej! Możliwość exportu. Organizujemy transport. Napisy na proszkach w języku: polskim, niemieckim, angielskim i rosyjskim! TANIO! ZAPRASZAMY :)
Witam,
Również poszukuję namiary na hurtownię która oferyję chemię.Jeżeli ktoś może mi udostepnic namiary albo nawiązać współpracę to z góry dziękuję. Pozdrawiam
Szukam dostawcy chemii niemieckiej. Faktura polska lub EU 0%.
Witam.Prosze o informacje na P.W.
Witam myślę o otwarciu sklepu z chemią z Niemiec czy nie wiecie ile trzeba włożyć pieniędzy na STARCIE ?
witam
mam do sprzedania niemieckie lenory 2l oraz 1,5 koncentraty wszystkie zapachy w cenie 12,99 brutto posiadam rowniez inna chemie z niemiec zainteresowanych prosze o kontakt 785 515 664
Przeczytaj również posty podobne do tematu "CHEMIA Z NIEMIEC - SZUKAM HURTOWNI - ZAPŁACĘ ZA INFORMACJĘ ! - strona 2": - chemia z niemiec - zapłącę za info - Szukam hurtowni w Niemczech z chemią gospodarczą - Szukam odbiorców - chemia/kosmetyki z Niemiec - SZUKAM ODBIORCÓW - CHEMIA GOSPODARCZA Z NIEMIEC - 2 pomysłyn chemia gospodarcza z Niemiec, chemia budowlana
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|