Peter
Do mebli potzreba nieduzo kasy ale ja SZUKAM KOGOS KTO SIE TYM ZAJMIE.
Ja che wysylac gotowe elementy, wszytko pociete nna kawalki , oznakowane numerycznie , z prostym schematem skaldania. 2 chinoli do skaldania drewna i po dwoch na obicia , gabki i tapicerke. 2 do zaladunku i jeden do prowadzenia grupy razem 9-10 chinoli.
Mangment zalerzy od ciebie . Jestem za jakims super asem do marketingu. Sa ludzie z dowiadczeniem i kontaktami, wzisac kogos takiego na udzial i masz zespol.
Sekretarka , w sumie chyba ksiegowa.
Calosc mozna zamknac w tym ukladzie.
Policz nie znam stawek . chinczyk bedzie szcesliwy jesli dostanie 500- zl, premie i utzrzymanie. Oczywsicie sa koszty przelotu, nalerzy uszanowac ich tardycje wakacje itd beda harowac.
mysle ze pensje zamkam sie w 10.000 zl na miesiac.
Transport na umowe..
Chce aby firma powstala na zasadzie wykupienia kogos malutkiego we Wlozech, kto am may biznes i che zarobic, po prostu dac mu 5% za firmowanie. Fabryczke otworzyl bym w Niemczech wschodnich blisko szczecina lub wroclawia.
Mma juz konatkty na zbyt w Anglii , Niemczech, w Anglii mam wejscie do Tesco, bede chcial wykorzystac to i wejsc do wszytkich sklepow w calej sieci tesco. Nie tylko oczywiscie to.
Na poczatku moi partnerzy oczekuja ze zaplacisz za towar z gory, moze po discountowych cenach ale tak ajk kazdy bizness ktory kupuje. Po kilku udanych transakcjach wszytko jest mozliwe.
Plusy masz towar tanio, made in Germany, i masz wloskie imie. Towar jest modelowany na najlepszych produktach obecnie w modzie. Masz ludzi przeszkolonych, i zajebiste mozliowsci rozwoju.
Jeden komplet z bardzo dobra skora dostrczony do Europy kosztuje oklo 600 usd, zlozenie oklo 100 usd. Cla na razie nie ma.
Na pewno sa jakies ukryte koszty ale na razie taki jest szkic.
Bede chcial dolozyc inne produkty na podbnych zasadach. mma kilku chinczykow co by chetnie wlozyli kase ale oni wtedy chca wszytko kontrolowac a tego an pewno nie chesz. Twoja fabryka w EU jest na zasadzie franczyzy.
Inne teamaty dogram jutro
calkapeter@gmail.com