|
Chińskie Centrum Handlowe |
Chińskie Centrum Handlowe
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam,mam pytanie chciałabym założyć sklep z odzieżą tanią,mieszkam w okolicach Gdyni,moja miejscowość liczy 47 tys. mieszkańców.Więc mam pytanie słyszałam coś o Chińskim Centrum Handlowym,chciałabym się dowiedzieć czy w okolicach Gdyni jest jakieś takie Centrum lub jakaś niedroga hurtownia.W moim mieście jest jeden taki sklep i całkiem dobrze prosperuje ludzie kupują to co tanie i ładne.Dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam.
chcesz mieć tanie i dobre jakościowo ciuchy to musisz jechać do Łodzi.największe centrum handlowe ptak w rzgowie 10 km od łodzi w strone piotrkowa tryb dalej za nim z 10 km masz tuszyn a za tuszynem około 5 km masz głuchów (najtańszy hurt ale tylko poniedziałki i piątki od 9 do 15) Maruda
Jeszcze taniej kupisz od chińczyków i wietnamczyków na warszawskim stadionie, polecam też centrum Maximus w Nadarzynie koło Warszawy. Ptak w Rzgowie jak najbardziej też.
Inwestycje! A orientujesz sie moze czy w Warszawie na stadionie sa Jeansy typu Armani, D&G BMW itp. oczywiscie chodzi mi o podrobki. no i czy znasz ceny tych prodoktow?
polecam chinskie centrum handlowe w wolce kosowskiej niedaleko warszawy...jest to najwieksze i najlepsze centrum z wszystkim co jest sprowadzane z azji w polsce, wszystko co jest na stadionie XX-lecia jest wlasnie z tego centrum...
wiecej http://www.gdpoland.pl/index.php
oleyy, jest mnóstwo podróbek i chyba najtaniej, ale co do tych firm i dokładnych cen nic ci nie powiem, bo dawno tam nie byłam.
Sprawdź również podobne tematy:
- Chińskie Centrum Handlowe
- Chińskie centrum handlowe w wólce Kosowskiej - Chinskie centra handlowe w Pradze - Wirtualne centrum handlowe - usługi handlowe w Internecie. - Chińskie centrum - Centrum Handlowe, a może sklep w centrum miasta? - Jaworzno - Centrum Chińskie - CHINSKIE centrum czechy jak przywiezc - CENTRUM HANDLOWE Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|