Cześć.
Jestem zainteresowany kupnem zabawek. Czy są tam wydzielone specjalne centra tylko i wyłącznie z zabawkami? Proszę o pomoc.
pozdrawiam
|
Chińskie centrum handlowe w wólce Kosowskiej - strona 2 |
Chińskie centrum handlowe w wólce Kosowskiej
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Cześć.
Jestem zainteresowany kupnem zabawek. Czy są tam wydzielone specjalne centra tylko i wyłącznie z zabawkami? Proszę o pomoc. pozdrawiam
no i qźwa explodowałem LOL
jeżeli w ten sposób próbujecie zacząć swój pierwszy niby biznes to pogratulować , sądzicie że wszystko dostaniecie podane na tacy ? ruszcie dupska z foteli w domku i zobaczcie jaki na Wólce dobrobyt i przepych w super oryginalnym towarze :)))
Witam
wiem że ten temat był przerabiany już nie jednokrotnie ale chciałabym jakąś konkretna odpowiedź , od ludzi którzy mają już doświadczenie w branży odzieżowej. właśnie jestem w trakcie remontowania mojego przyszłego "butiku" z ubraniami dla młodzieży i pań. Mieszkam w małej dzielnicy i ludzie tutaj nie za bardzo patrzą z kąd pochodzi towar ( chodzi mi o kraj ) więc zastanawiam się czy po pierwsze zaopatrzenie sklepu jechać do Wólki Kosowskiej czy do centrum handlowego Ptak w Rzgowie koło Łodzi ?? Bardzo proszę o podpowiedź z góry Dziękuję i Pozdrawiam !!!
Wyjazd zarówno do Wólki jak i do Ptaka ma swoje minusy i plusy. Wólka: + ceny - kupuje się tylko w paczkach po 10 do 12 sztuk (czasami sprzedadzą pół paczki) - bardzo mało towaru polskiego - bardzo mało Turcji - kłopoty ze znalezieniem parkingu Ptak: + dużo producentów polskich + dużo Turcji + prawie dwie chale chińczyków (towar ten sam co na Wólce) + nie trzeba kupować na paczki ( towar wtedy jest w zależności od rodzaju od 1 do 5 zł droższy ) - ceny produktów polskich znacznie większe niż chińskich (dużo lepsza jakość) - otwarte tylko do 14 tej -
Wielki Dzięki - konkretna odpowiedź , więc pierwszy raz po towar pojadę do łodzi do Ptaka :) Pozdrawiam Gorąco :D
Jedź tu i tu zobacz sam porównaj, chodź generalnie to po ciuchy jeżdżą raczej do ptaka.
Radzę na Wólkę, większość handlarzy ( nie producentów) w Ptaku kupuje na Wólce, czyli kupując na Wólce masz swój zarobek + zarobek handlarzy z Ptaka pozdrawiam
Witam !
Chciałam zapytać czy orientuje się ktoś czy ceny odzieży w hurcie w Wólce Kosowskiej,Tuszynie itp. tam na miejscu są dużo niższe od tych w hurtowniach internetowych sklepów które tam działają? Pytam,ponieważ nie wiem czy kalkuluje się jazda tam po towar mając do pokonania ok. 400 km, czy może lepiej skorzystać z ich sklepów internetowych. pozdrawiam
Hurtownie internetowe prowadzone są głównie przez polaków, którzy mają wyższe marże niż chińczycy (ale nie zawsze). Najlepiej przynajmniej raz pojechać, zobaczyć, popytać, porównać ceny itd, sama zobaczysz czy ci się opłaca, czy nie. Ja nie kupowałbym chińszczyzny przez internet, praktycznie nie masz pojęcia co kupujesz, a jakość jest bardzo różna, na zdjęciu wszystko może wyglądać pięknie, i "równo", a w paczce dostaniesz jakieś ... hehe. A druga sprawa ceny, nie interesuje mnie branża odzieżowa, ale orientowałem się w innych, tą samą rzecz znajdywałem w cenie od 0,5zł do 1,5zł, więc warto pytać i szukać, bo to co wydaje ci się tanie, możesz znaleźć nieraz trzy razy taniej, i to zaraz za rogiem. Czy opłaca się jechać 400km? Ja mam 300km do wólki ale trasa do d... więc jadę 5 godzin, a jeżdże i mi się opłaca, czy tobie się opłaci? Sprawdź tutaj--> http://www.wrozka.com.pl/ :), albo jedź i zobacz na miejscu.
No tak racja,lepiej przekonać się na własne oczy ile to co sprzedają jest warte, chyba chciałam trochę iść na łatwiznę ;) dzięki wielkie za odpowiedź,pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chińskie centrum handlowe w wólce Kosowskiej - strona 2": - Hińskie centrum w wolce kosowskiej pod wawą - Chińskie Centrum Handlowe - Chińskie Centrum Handlowe - ceny w wólce kosowskiej - handel - ceny w wólce kosowskiej
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|