Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy ten pomysł może wypalić ? (tzn jestem w 100% pewny że tak tylko chodzi o miejsce:/) sam pracuję więc jest do dla mnie sposób dorobienia coś pieniędzy.
A więc sprawa wygląda tak chciałbym z dziewczyną otworzyć na osiedlowym targowisku budkę z artykułami z chin, tylko jest problem z tym targowiskiem, w ciągu tygodnia jest tam otwarte parę budek i widzę że jakoś funkcjonują od paru lat, mimo że mało ludzi się tam przewija, a parę ulic dalej jest taki sklep z takimi artykułami ludzi chodzi tam mnóstwo i nieźle chyba idzie utarg w tym sklepie, ale za to w niedziele ludzi na tym targowisku w dni ciepłe jest mnóstwo początek może być trudny ale stojąc np. w niedziele dałoby coś dorobić i zdobyć klientów którzy przyjdą w tygodniu (mój tok myślenia nie wiem czy poprawny) np. otworzyć i nie przejmować się brakiem klientów gdyż jak przyjdą w niedziele parę razy to może zapamiętają mój sklepik?
dodam że w osiedle składa się z dużej części starszych osób ! przekładam to na plus interesu gdyż kierunek mojego towaru to. np. jakieś maty na stół, durszlaki, sztućce, noże,sitka, też dużo będzie zależeć od pory roku itp. jednym słowem w większości coś co się przyda starszej pani i nie tylko! w kuchni
Mozę trochę zamieszałem ale spytam jeszcze raz
Wiedząc że w tygodniu nie ma ruchu ale w niedziele jest, to czy klienci przyjdą po jakimś czasie w tygodniu czy tylko będą przychodzić w niedziele wtedy kiedy całe targowisko idzie pełną parą
Czy się wstrzymać i szukać innej lokalizacji.
proszę o podpowiedź i jak myślicie takie stoisko z takimi rzeczami ma szanse (ja myślę że tak a jak widzą to profesjonaliści) ?