Witam,
Chciałem zacząć importować towary z chin, ale napotkałem problem - koszta wysyłki.
Czy możecie mi doradzić jakiego środka użyć, żeby cena wysyłki wyszła jak najmniej??
Prosiłbym o nazwy konkretnych firm zajmujących się tym.
|
Chiny - transport |
Chiny - transport
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam,
Chciałem zacząć importować towary z chin, ale napotkałem problem - koszta wysyłki. Czy możecie mi doradzić jakiego środka użyć, żeby cena wysyłki wyszła jak najmniej?? Prosiłbym o nazwy konkretnych firm zajmujących się tym.
rowerem chyba najtaniej....
napisz moze laskawie ile tego jest - nikt chyba tu nie jest jasnowidzem.
Paczka taka 50- 100 kg. Oni mi proponowali podzielić to na mniejsze części i wysłać transportem lotniczym ale domyślam się że jest to chyba najdroższy z możliwych sposobów wysyłki :)
ale najszybszy
Mała rozbierzność 50-100 kg.
Ile ty masz 10 lat? Pozatym waga to jedno a miara to drugie.
może i jest szybki ale drogi :(
A zakres wagi podaje 50 - 100 kg bo ciężko mi na chwilę obecną sprecyzować. Ale zakładając np. 100 kg i 1 m3 objętości Jaki środek transportu byłby najtańszy? Ja zastanawiałem się nad statkiem ale podobno wcale nie jest tak tanio
to źle słyszałeś, statkiem najtaniej, weź zwykłą pocztą , tylko czekasz ok 30-40 dni, jak masz czas to CI się opłaci
Dawno nie bawilem sie w sciaganie 1cbm, jednak z tego co pamietam wiele firm nie chce dotchnac ladunku less than 2cbms.
Ja chyba bym to puscil standardowo tnt - z 500 -600 dolara i po robocie.
A co to jest tnt ?? I co to jest "1cbm"
TNT to najdroższy kurier na świecie
no sprawdziłem i wyszło mi że za paczkę 100 kg i 1m3 obj. musiałbym zapłacić ok. 10000 zł
Zna ktoś jakiś tańszy transport??? A wysyłki statkiem ? Jakie firmy tym się zajmują ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Chiny - transport": - Chiny - wyszukiwanie producentów, towarów, transport - Transport Morski Chiny-Gdynia jakie oplaty? - Chiny, Chiny, Chiny, chińskie koszulki kupię - Transport wyrobów drewnianych czy transport morski wpłynie n - CHINY
• Strona 1 z 1
|
|