Znam sie na reklamie rozmowie z klijętem szybko ucze sie obsługi programów radze sobie z komputerami.Obsługą programów graficznych(opanowane na110%) fotografią reklamową(opanowane 200%) ,pisaniem stron www w HTMLu(podstawy 90%, 70% flash, animacje różne typy i cały czas się ucze)jestem zainteresowany tą pracą choć nie mam doświadczenia sądze że bym sobie poradził z zadaniami wyznaczonymi przez państwa.Jestem wpełni dyspozycyjny ale oczekiwałbym odpowiedniego wynagrodzenia za swoją
prace.przyjme każda propozycje.Sądze że był bym dobrym nabytkiem dla pańswa firmy.Porfolio mam na płycie( to Portal demo).
Mam 37 lat i jeśli coś robie to staram się robić to dobrze.
A może zainteresuje państwa moj projekt ---- Portal wpełni funkcjonalny montowany na płycie cd i dostarczany do rąk klijęta , sam mogę zając się intensywną reklamą państwa firmy na terenie Warszawa <---- Żyrardów ---- Słomczyn ----> Skierniewice.
Prosze rozważyć moją propozycje i możliwości jakie proponuje nie każdy ma internet, a ci co mają chetnie z kożystają z linku do pańswa strony.To dużo lepsze niż ulotki reklamowe,są w dużym nakładzie ale skuteczność wątpliwa.Przyszłość to internet więc zapraszam.
prosze pisać na priv lub piotrgeniusz29@wp.pl