|
Ciekawy sposób dorobienia w internecie. |
|
Strona główna forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Informacje wyślę zainteresowanym na PW.
jestem zainteresowany, pisz od razu na maila : lopek16@o2.pl
Mi tez napisz o co chodzi!
Zainteresowany.
Mi rozniez
Podeślij na maila.
tak z ciekawosci.....:) skoro ten pomysł jest ciekawy....i wysyłasz ten pomysł kazdemu zainteresowanemu.....to moze lepiej ..poddaj pod ocene ten pomysł :) na tym forum.....
nie warto zachodu . Proponuje, żebyś rozsyłał link znajomym i nie zanjomym , oni wykonają test iq i JEŚLI wyślą sms, żeby sprawdzić wynik to wtedy dostajesz niby 3zł ?! ŻENADA
Ten program jest glownie skierowany do ludzi posiadajacych wlasne www - umieszczasz banner... Mozna rowniez rozsylac linki - wszystko polega na tym ze dostajesz 3 zl prowizji gdy ktos zaplaci za wykonanie tego testu z twojego linka, wbrew pozorom... troche ludzi naprawde to robi, dodatkowo jezeli sciagniesz nowych dealerow to za ludzi ktorzy zrobia test z ich linka dostajesz 1 zl.
Moze i kokosow sie tu nie zbije... nie wierzcie w to, ale jest to przynajmniej pewna, miedzynarodowa firma... dodatkowo masz mozliwosc podpisania umowy. Z tego co poczytalem w necie - nawet bez spamowania na gg - dajac jedynie info na forach o tej tematyce + umieszczajac banner na swoim www mozna wyciagnac z 200-300 zl na miesiac. (nie wierzcie w ten 1000 Euro :) ) Jezeli uda ci sie sciagnac wsrod znajomych kilu dealerow to mozna zarobic wiecej. Rejestracja dla dealera: iq-test*pl/dealer_system.php?d=12082 (gwiazdke zastapic . ;] )
sposob jest dobry..i wcale nie zenada..jesli masz lepszy do pochwal sie cwaniaku !!!
czekam na info
nie mam lepszego pomysłu, ale lepszy program daje google...
wcale nie...
musisz miec naprawde duzo uu zeby cos na tym zarobic...a jesli dalej jestes taki madry i cwany to pochwal sie ile na tym zarobiles...
Jestem zainteresowany - prosze info na pw
Ja równiez poprosze o info na PW lub gg: 2890264
|
|