Witam
Czy sie opłaci kupić samochód ciężarowy i przewozić trzodę chlewną od rolników do rzeźni??
Ile na kg sie zarabia??
|
Ciężarowe do transportu żywca trzoda chlewna |
Ciężarowe do transportu żywca trzoda chlewna
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Czy sie opłaci kupić samochód ciężarowy i przewozić trzodę chlewną od rolników do rzeźni?? Ile na kg sie zarabia??
a to się zarabia na kg ????
jak ja pracowałem w mojej firmie i woziłem cytrusy to nikt nie płacił od kilograma :-/ ale przyznaję jak to jest ze świniami to nie wiem:-)
Nikt nie płaci od kilograma. Stawki są jak w całym transporcie za frach wg kilometra.
Do takiego biznesu musisz mieć wtykę na dużej farmie, a w zasadzie to kilku. Inaczej nie masz szans. Tak ogólnie, to padniesz na tym biznesie. Mało ładunków, większośc dużych farm ma swoje auta, a sama zabudowa ciężarówki jest piekielnie droga. To jest transport typowo specjalistyczny, a tu rynek istnieje tylko dla ludzi ze znacznymi układami - praktycznie nieosiągalny dla przeciętnego Kowalskiego.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Ciężarowe do transportu żywca trzoda chlewna": - Trzoda chlewna - Trzoda chlewna - Trzoda chlewna - Przewóz żywca - Transport żywca
• Strona 1 z 1
|
|