|
Club na wsi |
Club na wsi
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
widzialem cluby prosperujące na wsi budynek OSP zaadaptowany na dyskoteke mały nakład finansowy a można wiele zdziałać... co o tym sądzicie?? Główny dochód to oczywiście alkochole...
Klub to wbrewpozorom bardzo duża inwestycja. Sam profesjonalny sprzęt grający to inwestycja rzędu 300 tys zł. A kasa na takiej potupaji musi być niezła. W święta wielkanocne bylem na takiej wioskowej dysce gdzie bawiło się tak na oko od 3 do 5 tys ludzi. Od każdego za wejście ochrona bierze po 20 zł, wiec obrót z samych wejściówek to ok. 80 - 100 tys PLN.
Tak, masz rację "alkochole" są bardzo drogie, może jednak poszukaj tańszych alkoholi... ale sam produkuj "alkochole"... Masz 12 czy 13 lat?
tu CLUB a tu ALKOCHOL...matko i córko:)))
chyba kolega nie doczytał....założyciel postu pisze o potancówkach w remizach strażackich a nie halach makro.... A co do nagośnienia to wystarczy 3 tysiace jak sie popije to sie słuch wyostrza:)) U mnie na wsi sa takie imprezy, remiaz ma 12 na 15 metrow, piwko i didŻej. Wejście 5 zł. Aha i trzeba miec postawnego wykidajłe bo czasem sztachety w ruch ida
wiesz ja pisze "na szybko" zachowując jedynie sens a nie patrząc na ortografir ale jeżeli komuś to przeszkadza to przepraszam :)
uja się znacie co do nagłośnienia :) na allegro można kupić wszystko i za pół darmo ostatnio kupiłem wzmacniacz na aukcji za 50zł który normalnie stoi 330zł :) głośniki do tego kombinujesz i jest ośka :) (nie powiem parametrów wzmacniacza bo go spaliłem xD tak to jest jak się nie wie gdzie plus i gdzie minus a ciekawość mówi żeby się pobawić:P)
jak wy chcecie robić dyskoteke na zmacniaczu za 50zł to życze powodzenia
co sie sie usłyszy to się dośpiewa:))
dzieci tu nie chodzi o cene tylko jakość wzmacniacza :) a kto nie szuka okazji ten płaci nawet 10x tyle :) nie pamiętam parametrów wzmacniacza (bo leży u znajomego już 1.5 miesiąca), ale wachały się ok. 4 kanały i każdy po 100w. na głośnikach 40w odgłaszając do połowy mocy 2 klatki obok + 3 piętra znajomy słyszał moc :) a to były tylko 2x 40w
zeby zrobić przytup na wsi to przynajmiej musisz mieć koncówkę mocy 2x 600w i głosn9iki estradowe + jakieś oswietlenia, a po za tym uwazaj Kamilu na proch bo tego nawet na wsi nie brakuje i oczywiscie dobra ochrona
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Club na wsi": - Club/Pub - NEW CLUB!!! - Pub Club - PUB - CLUB - PUB-CLUB-BAR
• Strona 1 z 1
|
|