|
co kupic? |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
jakie akcje polecicie ? widze ze jest bessa, posiadam akcje tvn, bph, i pkobp.
Kghm ostatnio pnie sie caly czas w gore ale kiedys musi sie to skonczyc
Ja myśle że to jeszcze nie bessa tylko większa korekta.
Pozdrawiam
Dziś na TVN24 radzili żeby sprzedać akcje spółek z WIG20...Ja trzymam będzin stalprod i żywiec z nadzieją na wzrost w niedalekiej przyszłości.
sprzedawać ???? :shock:
to ostatni moment zeby kupowac !!! ja ostatnio nabyłem softbank, bedzin i polnord i po tygodniu chyba 3.533,09 zł do przodu a dominują spadki przecież. ja polecam softbank zdecydowanie - swietny papier...
Witam
Co myślicie o Skotnie? Kiedy zacznie rosnąć?
Teraz to ja mam pytanie nie co kupic tylko co robic po dzisiejszym dniu??
Teraz już sam sobie moge odpowiedzieć na pytanie o Skotan :)
Po prostu tragedia :( , ciekawe do kiedy to będzie trwać Warte przeczytania: http://gielda.onet.pl/0,1336957,komentarze.html
Ale cisza, co wszyscy juz sprzedali co mieli?? Ja sie zastanawiam czy nie wskoczyc w Lentex?? Bo jesli to tylko duza korekta to bylby to dobry pomysl :wink: gorzej jak to bedzi dluzszy krach :???:
Ja jeszcze nie sprzedałem :( bo jestem stratny. Ale mam plan. Sprzedam skotan za około 55zł i poczekam az spadnie poniżej 50 zł,wtedy kupię więcej akcji niż miałem i bedę czekał. Mam nadzieją że mi się to uda bo jak nie to pozostanie mi tylko czekanie :(
Gdy kurs akcji rośnie to się je kupuje, gdy spada- sprzedaje. Niby żadna filozofia, a sprawia problemy.
Basia, witam ma na imie pawel.zaczynam gre na gieldzie moze mi cos podpowiesz co moge kupic.a czego rzczej nie kupowac,pozdrawiam
jeśli zaczynasz od próśb o podanie ci spółek to nie wróże ci bogatej przyszłości, lepiej sam coś wykombinuj;] Ja mam póki co w portfelu apator, stalprod, tim, orbis, vistulę i hutmen ale to nie są propozycje a jedynie drogowskazy;p
Ew. poczytaj dział rekomendacje.
W którym nic niema?? Przybnajmniej aktualnego??
|
|