|
Co kupuja rosjanie?? czyli eksport - rosja |
Co kupuja rosjanie?? czyli eksport - rosja
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
panowie i panie co taki biedny rosjanin moglby chciec kupic w polsce-specjalnie przyjechac zeby to kupic??:) najlepiej spytac rosjanina,wiem :) ale moze ktos ma jakies pomysly- podpowiem ze celnicy nie bardzo sie kwapia do sprawdzania aut wjezdzajacych do rosji ;)
Ja handluje z kilkoma rosjanami częściami do samochodów. Uwierz mi na słowo, oni wcale nie są tacy biedni, jeden z tych z którymi ja handluje ma własną awionetkę, licencje na latanie, a jeżdzi skromnie - VW.
Biedni raczej przyjeżdżają za pracą do Polski.
Kontakty handlowe w Rosji
Współpraca gospodarczo - handlowa pomiędzy firmami polskimi i rosyjskimi, doradztwo dla firm rozpoczynajacych działalność w Rosji, pomoc w nawiązywaniu kontaktów biznesowych, pozyskiwanie partnerów handlowych, reprezentowanie interesów eksportera. Mając wieloletnie doświadczenie na rynku oferujemy pomoc w uzyskaniu wszelkich licencji, akcyz i pozwoleń na terenie Rosji. Dysponujemy konkretnymi i sprawdzonymi ofertami - zleceniami od firm rosyjskich. Gwarantujemy opłacalność oferentów - w ramach realizowanych kontraktów. Po złożeniu przez was oferty gwarantujemy w ciągu 3-dni odpowiedź oraz kosztorys (bezpłatne i w każdym przypadku). Na zlecenie zabezpieczamy obsłgę prawną, transport i ubezpieczenie kontraktu. Wszelkie pytania należy kierować na numery: +48 603 059 355, 607 477 485, 603 919 190, www(kropka)mimos(kropka)pl
Sprawdź również podobne tematy:
- Polityczna woja z Rosją, czyli co bedzie z tym gazem
- EKSPORT & IMPORT ROSJA - UKRAINA - EKSPORT & IMPORT ROSJA - UKRAINA - Eksport Rosja - poszukuję odiorców lub kontaktów - Eksport - jaka forma opodatkowania (Rosja, Białoruś) - Gdzie oni to kupuja? - Witam tych co uwazaja ze kupuja tanio. - Rosja - USD czy EUR - Rosja? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|